4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Cum ie inmatricularea in Bulga...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cum ie inmatricularea in Bulgaria?

Salut baieti am o intrebare nu stiti cum merge inmatricularea cu Bulgari? Cat timp dureaza? Cat costa?

Eventual cineva inmatriculat masina cu firma asta http://inmatricularetaxabulgaria.ro/?gclid=CKKlvP3ahrYCFURf3godrGkAXg ? Ceva pareri?
A intrebat vas1987 (360 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns calibraboss7 (1,090 puncte) acum 11 ani Salut.Uitate si tu cam pe toate site-urile de vanzari auto sant pline cu masini inm bg la preturi de nimic doar de sar vinde.Toti fug de ele ca le frica sa le cumpere si tu vrei sa-ti inm in bg.Legal inca poti circula cu ele asta pana dai de un garcea si tia gasit o problema la masina si tia luat certificatul si pa la revedere tea lasat cu buza in soare.Ai mai fi si un om care a muncit din greu pentru o masinuta si dai de un superpolitist si te face fericit.Parerea mea chiar daca e mai scump de inm ro dar se merita .Tu faci cum vrei sant banii tai masina ta.Daca tiam fost de folos ma bucur.Bafta
+2 voturi
A raspuns cristian130692 (1,300 puncte) acum 11 ani Salut! Prietene eu am un vectra b luat de 6 luni si l-am inmatriculat pe bulgaria:500 taxa,asigurare,r.a.r valabile pe un an si in tot timpu asta n-am avut absolut nicio prob! intentionez dupa ce imi expira sa le mai prelungesc un an,adica inca vro 200! parerea mea e ca nu merita sa platim taxele asta aiurea la noi.am un prieten care o are pe RO ,si-a facut akum asigurarea pe 6 luni la un golf 4 1.9 t.d.i si a dat 540 de lei! adica 10 mil pe an,cica fiindca are sub 25 de ani! acum faci cum vrei!
–1 vot
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani acea Firma este coordonata de Petrov un bulgar de nota 1000 , ajutati de niste oameni de nota 1000 si cei doi din GIURGIU ...ionut si popa ....

poti apela la aceasta firma cu incredere , numai pleca urechea la toti bagatorii de seama ca te opreste garcea si iti ia certificatul ..BOSS ala e un ametit ..cred ca habar nu are cum arata actele de Bulgaria ca sa nu il mai intrebam daca are permis ... !!!

si eu mi-am inm in Noiembrie anul trecut masina la Petrov ......si din 2007 tot am inmatriculat la el ..poti apela cu incredere ..daca vrei o recomandare poti sa ma suni 0768 885511 si te rezolv fara nici o problema !

Comentarii:

A comentat calibraboss7 (1,090 puncte) acum 11 ani bai autotstiutorule care cred ca tu inm masini bg si cam nu mai ai ce sa inmatriculezi si no sa mai ai papa care stii legislatia rutiera.te pisii pe toate actele tale in regula daca masina din punct de vedere tehnic are probleme chiar daca e din alta tara sau chiar romania ti se ia certificatul iar cel putin daca masina e pe romania il mai scoti daca e pe bulgaria til mai scoate dracu si teai cacat pe toate actele tale in regula ca bulgaru tio radiaza cinei cu paguba tu.....nu cred tu ai castigat si fac pariu ca daca te suna baiatul cu masina nici nui mai raspunzi la telefon teparii dracului.Am avut masina pe Bulgaria si acum imi sta in curte si vand piese din ea ca mam luat si eu tot dupa un destept ca tine si miam luat paguba
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani acuma nu intervin eu intre voi, dar am avut si am inscris masina in bulgaria si conduc si o masina inscrisa in bulgaria si mai ales nu fac afaceri din inmatriculari in bulgaria. am inscris si eu la petrov cu ajutorul unuia dintre cei doi enumerati mai sus. am recomandat inca 3persoane care au inscris cu ei si au fost multumiti de tratamentul celor implicati.o masina efectiv nu se poate radia decat daca te prezinti cu cartea masinii in original si numere de inmatriculare si proprietarul de drept. daca acel bulgar-petrov in speta, merge si radiaza o masina crede-ma ca nu o sa mai aiba clienti si nu vrea chesia asta, sa fim seriosi cine ar vrea sa piarda o afacere super profitabila.zic eu ca nimeni.
in momentul cand inscrii omasina in bulgaria-pe frima de ex-cazul lui petrov, iti va aparea numele tau in talon ca si utilizatorul masinii-si aici poate sa dea orice lege ca nu te pot opri sa circulri cu masina. si in plus ti se ofera, itp valabil pe 1an, procura cu drept de circulatie-atentie trebuie tradusa si in romana! rca+carte verde valabila(3, 6 sau 12 luni-cati bani ai sa platesti) atentie ca rca nu este valabil decat pe teritoriul bulgarie, ca sa poti circula cu masina in alte tari(ex romania) trebuie cartea verde anexata rca'ului. totodata ti se da si un contract de vanzare-cumparare, dar pe care il tii acasa in sertar. daca te opreste politia si iti spune ca masina este radiata, teoretic nu iti poate lua masina decat daca nu ai acel contractde v-c. practic masina este a ta, proprietarul masinii este cel din contract, nu firma pe care este inscrisa masina.
asa ceva se practica si in romania si se va practica in continuare atat timp cat va exista acest "timbru" si atat timp cat impozitele vior fi mari la masini cu motoare mai m aricele. daca o masina este radiata fiscal nu inseamna ca este radiata si din circulatie!!! ca si in romania ca sa poti radia o masina iti trebuiesc talonul, cartea in original si placutele masinii si motivul radierii.
daca bulgarul radiaza masina si te opreste politia si iti confisca masina tu mergi frumos cu contractul de v-c si iti iei masina iar pe bulgar il poti da in judecata si ii poti cere daune morale enorme! si crede-ma ca la cate masini a inscris nu va radia nici macar una! bulgarului daca ii vine amenzi va da acel contract si apoi amenda se redistribuie la acea persoana si tot asa.
ps: asta e teorie !
–1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani frate decat sa dau 100 euro la bg mai bine dau 1000 la romani !!! dar daca vrei sa o inmatriculezi se duce omu cu ea in bg o inmatriculeaza pe firma bulgarului iar de la tine nu trebuie decat copie dupa buletin sa te reaca pe actele masinii ( carte talon asig ) ca utilizator !!! de la masina nu trebuie decat carte , talon , nr. !!! poate dura si o zi dar si o saptamana ! in functie de aglomeratia de la RAR ! in 2011 cand am inmatriculat o masina nu a durat decat 4 ore plus drumu  !!! sa ti spun o bomba la masinile de pe firma cu utilizatori romani o sa ceara si foaie de parcurs , ca tu practic asta esti sau figurezi ca lucrezi la firma respectiva !!
+1 vot
A raspuns tony lefter (360 puncte) acum 11 ani RASPUNS PT CEI INTERESATI SA INSCRIE IN BULGARIA EU AM FIRMA ACOLO SI PUN MASINA PE FIRMA MEA SI PE VOI VA TREC IN ACTE UTILIZATORI IN CARTE SI TALON SI NU AVETI PROBLEME CU AUTORITATLE DIN TOATA EUROPA PT DETALII SUNATI LA 0784056877  SAU LA TONYLEFTER@YAHOO.COM SAU MASINIMANA2.RO  SUNATI SI VA RASPUND TUTUROR INTREBARILOR VOASTRE
0 voturi
A raspuns XyX (150 puncte) acum 7 ani Sal, am si eu un opel omega din 2000, motor de 2,0i benzina , cat m-ar costa sa-l inmatriculez in Bulgaria?