4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Cum pot face dovada ca masina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cum pot face dovada ca masina este radiata dela financiar?

 

Salutare.
 
Acum un an am vandut o masina..am scoso dela primarie.. fiscal,fisa fiscala tot  ce trebuie doar ca aia dela acte nu a mai scris la rubrica acolo Instrainat Catre plm..in fn. Respectivu' caruia i-am dat masina nu a mai inscriso si a mers cu ea pe numele meu si a bagato doar la el la primarie..acesta a tinut masina o perioada scurta si a vanduto altcuiva la fel ca mine..i-a dat fiscalu omului fisa fiscala tot ce trebuie. Ei bine saptamana trecuta am primit un plic acasa cu proces verbal dela C.N.A.D.R precum ca masina a fost surprisa de camerele de supraveghere pe o sosea din Jud. Giurgiu neavand rovinieta platita si ca eu am termen sa achit amenda si plm. O data ce eu mi-am radiat masina dela financiar si nu mai figurez cu ea acolo nu am cum sa platesc logic. Problema este cum pot face dovada la ei, ca masina nu mai figureaza la mine la financiar ci doar la politie ca boul respectiv nu a inmatriculato?? copie dupa fiscal nu am iar originalu e la propietaru de akm si nici o copie dupa contractul de vanzare-cumparare nu am( ma gandeam sa ma duc la primaria de care apartin si sa fac o copie la dosaru respectiv decand am radiat masina cu fisa fiscala ,contracte tot ce trebuei si sa ma prezint cu ele la C.N.A.D.R si acolo sa explic situatia ca masian nu ma ifigureaza la mine la financiar)
 
Acum ce ramane de facut..??
 
Ce ma sfatuitzi sa fac sau daca exista vreo posibilitate??
 
HELP!!!
 
Multumesc Anticipat
A intrebat ImPaCt318 (2,160 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 1.de ce ai postat de mai multe ori aceiasi intrebare?
2.de ce nu ai copii dupa actele de vanzare? aviz amatorilor ca vedeti ce se intampla
3. teoretic se rezolva usor:
-in cazul tau, ca nu ai copii dupa actele de instrainare, trebuie sa mergi la finantele de care apartii, sa caute in arhiva contractul de vanzare cumparare si sa iti faci copie dupa el si sa iti elibereze o copie dupa fisa fiscala(asta arata ca nu mai ai in evidenta ta masina respectiva, ca ai radiat-o fiscal), eventual sa iti faca un p.v. de scoatere din evidenta
-copiile astea(contract si certificat de radiere fiscala) le pui intr-un plic si le trimiti impreuna cu p.v.-ul de la rovinieta si le trimiti la inapoi la C.N.A.D.R(atentie trebuie sa le pui cu confirmare de primire)
-apoi teoretic ar trebui sa nu mai iti trimita tie ci celui la care ai vandut masina si tot asa pana apare ultimul proprietar
ps:   p.v.=proces verbal,  
        sper ca am fost de ajutor

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns ImPaCt318 (2,160 puncte) acum 11 ani Pai am postat intrebarea de mai multe ori deoarece nah ca oricare cand dai peste o problema ca asta cauti rezolvare cat mai repede.

Copia dupa contractul de vazare-cumparare  am gasito azi..o amt..probleme sa scot aceste acte nu ar fi..ma gandeam la varianta asta care mi-ai spuso si tu dar am avut 2 cunostinte care au patit la fel..chiar si dupa o dacie vanduta de 4-5 ani..si persoanele respective mi-au spus ca n-au  avut ce face si ca au fost buni de plata..ma rog
Oricum multumesc de raspuns si sper sa rezolv ceva..

Dator cu o bere :D
+2 voturi
A raspuns tepam (170 puncte) acum 11 ani iti spun eu k am aceeasi problema.am dat in judecata cnadr,prahova,mi-am angajat avocat,si acuma astept termenul de la ploiesti.am fost si la politie si mi-au spus k nu au ce face ei,decat sa ma duc in orasul de unde e noul proprietar si sa il dau in consemn si ei sa il opreasca in trafic si sa ii retina talonu si numerele.acuma nu mai dau de jegosu ala sa ii iau masina cu totul inapoi k si asa nu e proprietar.primaria si politia nu au aceeasi baza de date.nu poti decat sa ii scrii pe talon k e instrainata ceea ce nu am facut nici eu.bafta si tie dar si mie.
0 voturi
A raspuns Mallus (500 puncte) acum 11 ani Daca masina este mai veche poti incerca sa faci o cerere prin care ceri sa iti fie scoasa de la financiar motivand ca ai vandut-o iar respectivul nu a definitivat procedurile legale.