4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Cum pot radia un autoturism pe...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum pot radia un autoturism pe care nu il mai am?

Buna seara! Tatal meu a avut o Dacia,dar din cauza sanatatii a abandonato in curte.Bineinteles din cauza trecerii vremii aceasta s-a degradat. Nestiind cum sta treaba cu radierile si scoaterile din circulatie si fiind persoana din mediul rural,a dat-o la fier vechi unor ''culegatori de metale'',pe cativa leuti,si fara sa incheie absolut nici un act legal cu acestia. Intre timp a ratacit si certificatul de inmatriculare precum si cartea masinii,deci acum nu mai are absolut nici un act doveditor,nici masina. De patru ani tot plateste impozitul pe acea masina pe care nu o mai are. Daca stiti cum as putea sa o scot din evidenta de la primarie,sau cum trebuie procedat ca sa scape definitiv de impozitul anual va rog sa ma ajutati!
A intrebat LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Trebuie intrebat la primarie, probabil se poate radia cu o declaratie pe proprie raspundere..
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Te duci la Directia de Inmatriculari(DRPCIV) de care aparatii, scoti o alta carte a masinii, te duci la un Birou de Acte care se gaseste pe langa DRPCIV si ii zici sa iti faca o adeverinta de scoatere din circulatie.Apoi te duci la primarie si o scoti...
Deobicei stiu ca iti trebuie si o dovada de casare,dar te intelegi tu cu cei de la primarie.