4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > daca am permisul suspendat pe ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Daca am permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile pot circula cu un moped fara sa am probleme?:)

daca am permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile pot circula cu un moped fara sa am probleme?:) lasand partea a doua la o parte ca nu are numar si nici asigurare. 'macar am casca:D'
A intrebat Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns laurstrike (560 puncte) acum 12 ani teoretic ar trebui , dar nu ai ce sa prezinti la politie daca te opreste , eu de ex . am certificat de legislatie special pentru moped , cand am dat de B iar am dat legislatia ca sa ma pot programa la sala , acu trage si tu concluzia , ai voie sau nu ai voie sa circuli din moment ce  ai permisu suspendat ?
0 voturi
A raspuns bory (7,700 puncte) acum 12 ani Nu ai voie!!! tu nu ai voie sa conduci 30 de zile ..... e ca si cum acum nu ai avea carnet!!!
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Daca mopedul are sub 50 cmc, ai voie, pentru ca este irelevant daca ai sau nu permis de conducere. Vehiculele cu motor sub 50 cmc pot fi conduse astfel. Dar daca nu ai numar la el te va opri primul politist care te vede si platica te cheama. Mai bine da-te cu bicicleta!

Comentarii:

A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani mai bine taceai!!! in orasul meu s-au facut dosare penale pt lipsa de atestat..... lui i s-a suspendat dreptul de a conduce 30 de zile .... asta e ca o pedeapsa !!! daca scuterul e peste 50cmc ii trebuie carnet de motor deci ceea ce ai zis tu e irelevant........
A comentat Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 12 ani e de 49cmc...
A comentat Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 12 ani oricum o sa merg asa cu el... incerc sa ma feresc cat mai mult de ei ... daca ma opreste voi vedea daca am voie sau nu:))
A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani am -1 de la fustratul ala ca nu stie legea:))
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani nu poti circula pe drumurile publice cu un moped fara atestat sau permis de conducere.cititi legislatia rutiera sa va convingeti.
A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani asta am spus i eu dar nu ai ci cine.... si mopedu poate sa omoare...
0 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Se poate circula fara probleme, deoarece nu ai nevoie de permis (daca e sub 50 cmc) si curs de legislatie ai.
+2 voturi
A raspuns danysvt (330 puncte) acum 11 ani da ma poti circula linistit.........dar nu pe drumurile publice prietene!

Comentarii:

A comentat Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 11 ani ''prietene'' intrebarea a fost pusa acum un an, de atunci si pana acum am facut puscarie de 10 ori. Salut!