4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Daca doresc sa schimb nr. inma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Daca doresc sa schimb nr. inmatriculare cu unul preferential cat ma costa si ce trebuie facut?

Ma refer in special la faptul ca trebuie sa schimb talonul.Am inteles ca numarul preferential e in jur de 80-100 RON dar ca sa imi schimbe talonul cu noul numar cat ma costa?Si as mai vrea sa stiu daca eu am rovinieta trebuie sa imi iau alta,sau iau o dovada cum ca eu mi-am schimbat numaru?La fel as dori sa stiu si despre asigurare,tin o dovada cum ca am schimbat numaru pana imi fac alta asigurare/rovinieta?
A intrebat torente (260 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani ai mei cand au cumparat masina, au vrut preferentiale, si au platit 30 de ron....cred ca costurile or sa fie pe la 3-400 ron...

Comentarii:

A comentat mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani multumesc pentru minus...eu zic cum a fost la mine, si primesc minus...genial, nu gluma...
A comentat florinkmi (100 puncte) acum 5 ani Eu miam trecut masina pe mine  si  am platit dj asigurarea    daca  vreau alte numere pierd asigurarea ??
+1 vot
A raspuns bory (7,700 puncte) acum 12 ani acum un an am dat 83lei pt numar preferential....nu stiu cat e aqm dar peste 100lei nu cred.... talonue e mai naspa....un pr a preferat sa radieze masina si sa o reinscrie:))

Comentarii:

A comentat torente (260 puncte) acum 12 ani daca e asa nu ma complic.Mi-a zis un prieten azi ca cica 100 nr de inmatriculare si gen 25 ron sa schimb talonu,si mi s-a parut cam prea putin si simplu de aceea am intrebat aici.oricum multumesc
A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani eu iti recomand sa lasi acelasi numar... dai niste bani de geaba!!! eu am dat ca sa fie toate masinile cu acelasi numar dar in rest nu se merita.... tot te ia politia, doar ca numarul acela preferential spune numele tau sau ceva....
0 voturi
A raspuns dan3zu91 (1,140 puncte) acum 12 ani Acum 1 luna , eu am platit pt. numerele preferentiale 85 de lei.Eu stiu ca este un pret fix indiferent de judet.Cu asigurarea, daca ai trecuta pe asigurare numarul de indentificare al masini, nu o sa ai probleme , cel putin eu nu am avut .

Comentarii:

A comentat torente (260 puncte) acum 12 ani Dar nu ti-au dat o dovada ceva?ma gandesc ca asa ar fi cel mai simplu.Tu zici ca nu ai avut probleme,te-a oprit politia s-a uitat la asigurare si nu a zis nimic?sau i-ai explicat ca ai schimbat numaru .Oricum multumesc pt raspuns
A comentat dan3zu91 (1,140 puncte) acum 12 ani M-au oprit, s-au uitat la asigurare si apoi au verificat pe talon datele si au zis ca este in ordine.Pt. ce sa iti dea dovada?
0 voturi
A raspuns Ecsodus (1,700 puncte) acum 12 ani cum ziceau colegii de mai sus 85 de lei pe preferential si mai trebuie de la cec o hartie(deja am uitat cum se cheama) care costa si aia 34 de lei parca.nu stiu sigur daca Rca-ul trebui sa fie valid pentru ca eu am masina din germania si mi sa cerut un rca pe 6 luni.
0 voturi
A raspuns ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani Ca sa schimbi placutele de inmatriculare la un autovehicul deja inmatriculat pe numele tau, trebuie sa urmezi din nou pasii inmatricularii:
-platesti taxa de talon care e 37 ron (nu cred ca e nevoie sa platesti din nou taxa de inmatriculare de 52 ron)
-platesti o taxa pt modificarea in CIV caci si acolo apare nr de inmatriculare al masinii. Nu stiu exact cat e taxa, presupun ca e intre 50 si 100 ron. La un birou de acte poti afla exact cat este, sau poti merge direct la inmatriculari sa afli.
-platesti placutele preferentiale - 85 ron

Nu ai nevoie de alta asigurare, insa trebuie sa mergi la broker-ul care ti-a incheiat polita de asigurare sa imi modifice nr de inmatriculare care e trecut in partea de jos a politei, evident, dupa ce le-ai primit de la politie, sau daca stii sigur ca poti obtine nr preferentiale (adica sunt libere) atunci le poti trece inainte de a ajunge la inmatriculari.