4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > daca la iesirea din tara dar t...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Daca la iesirea din tara dar tot in UE masina trebuie sa fie pe numele meu?

Salut! vreau sa merg in grecia, masina este inmatriculata in Ro, insa nu este pe numele meu. imi trebuie procura, contract de vanzare-cumparare ceva, stie cineva?

Multumesc anticipat!
A intrebat logofatul (160 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani S-ar putea sa nu te controleze ,dar daca ai o procura sau o imputernicire este OK.
0 voturi
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 9 ani ptr linistea ta sufleteasca, sa mergi linistit in concediu, eu zic ca 50 sau 100 lei ptr o procura  nu este prea mult. Legal trebuie, dar au fost cazuri cand au cerut si cand nici nu au pomenit de procura. Acum depinde de tine daca vrei sa mergi linistit in vacanta sau sa dai peste un lucrator de la PCTF suparat sau obosit si te intoarce din drum ptr o hartie care costa cel mult 100 lei. succesuri.
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 9 ani acu vreo 2 ani cand am fost in aceeasi situatie m am interesat si era necesar sa ai ori procura ori cartea in original la tine .... Eu ca sa fiu sigur am facut si procura am loat si cartea si surpriza la vama arad nu mi a cerut nimik doar talonul.... Asa ca pt siguranta ta fa o procura eu am dat atumci 60 ron....
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Fa-ti o procura sa o ai la tine 120lei am dat eu acum 2 saptamanii
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Trebuie sa ai procura cu tine
0 voturi
A raspuns logofatul (160 puncte) acum 9 ani Multumesc de raspunsuri. In procura pot sa trec ca imi incredinteaza masina  pe perioada nelimitata? sau se face pe o perioada fixa?

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani mie mi-a facut pe 5 ani