4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > De ce nu e niciun nume pe cart...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu e niciun nume pe cartea masinii?

Salutare.am luat o masina iar pe cartea ei scrie ca este duplicat si nu este trecut niciun nume de proprietar.Se poate sa am probleme cu asta la inmatricularea ei ?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns adrianbut90 (400 puncte) acum 9 ani Salut. Mergi la proprietar si i spui sa iti daie si cealalta carte a masini.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Cartea este duplicat deoarece a pierduto/avea prea multi proprietari pe carte sau era firma .

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 9 ani Ok. Dar pot avea probleme la inmatriculare daca nu e trecut niciun nume pe ea?
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani NU. Daca masina este OK, actele - cartea fara proprietari o sa te avantajeze cand o vinzi ca nu se vad toti proprietarii.
0 voturi
A raspuns varderom acum 4 luni Noul CIV 2023 este mai sigur, datorită faptului că include date biometrice ale proprietarului. De aceea nu se mai trec proprietarii pe el.

Mai multe detalii găsiți aici. https://evmarket.ro/utile/de-ce-nu-mai-apar-proprietarii-pe-civ-cartea-vehiculului-39495/