4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Help please!!! Se poate sa mi ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Help please!!! Se poate sa mi se suspende permisul pentru 90 zile plus amenda 950 lei, pt 0.03 alcolemie?

Dupa o bere (0.33l ) am plecat spre casa din club.....la 1 km de club, sare Nea Mitica ( Politaiu') si ma opreste..actele...bla bla -ati consumat băuturi alcoolice ? -Nu domnu' politai! -Suflati aici cam 7-8 secunde. -Gata. -Ce scrie aici ? -0.03 -Pai se poate? -Poate 1 gura de bere de la un prieten, atat. -Permisul dvs va sta la noi pt 90 zile, cel mai bine ar fi sa gasiti un sofer. .....cam atât a fost, nu viteza, nu accident, nimic.... Se poate sa îmi ia permisul pt 90 zile si amenda 950 ron , doar pt 0.03 alcolemie in aerul pur expirat ? Si, as putea sa dau acel test 13 din 15 si sa îmi scada perioada de suspendare la 30 zile? Multumesc .
A intrebat Bogdannelll (100 puncte) acum 8 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 8 ani 0.03 nu exista.
Cred ca ti-a indicat 0.3. La 0.3, da are dreptul sa-ti ia permisul 90 zile. Inseamna ca ai baut minim 6-7 beri.

Comentarii:

A comentat Bogdannelll (100 puncte) acum 8 ani Este 0.03 ,am dovada,asa scrie si pe dovada :(
+4 voturi
A raspuns Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 8 ani Daca ai o concentratie intre 0,0 mg/l si 0,4 mg/l primesti amenda si ti se suspenda permisul 90 zile. Tu ca sofer poti cere sa ti se recolteze probe biologice in caz ca ai impresia ca aparatul a facut o greseala. Dar atentie daca ai baut tine minte ca alcoolemia in sange este intotdeauna mai mare decat cea in aer expirat. (ai grija ce alegi)

Daca alcoolemia depaseste 0.4 mg/l in aer expirat (atunci cand suflii in alcool tester) politia te va insoti OBLIGATORIU pentru a ti se recolta probe biologice. Acolo se iau 2 probe.

Daca alcoolemia depaseste 0,8 mg/l in sange se suspenda permisul iar instanta va da intre 1 an si 5 ani de inchisoare depinde de gravitatea faptei pentru care ai fost oprit si pus sa sulfii in alcooltest / dus pentru probe biologice.

Sigur aveai 0.3, nu 0,03. Si fara suparare, ti-o meriti, te urci la volan inconstient, dupa ce ai baut, indiferent ce si cat ai baut.
Bafta, sa-ti fie invatatura de minte!
0 voturi
A raspuns ForWhhy (480 puncte) acum 7 ani Tu ai greșit ceva. Ai dreptul la 0.15 mg în aer pur expirat și. 0.20 mg în sânge. Peste asta sancționează...