4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > In cat timp se pot elibera num...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

In cat timp se pot elibera numere rosii?

Salut.Am o masina la vanzare si am un potential client la o masina zilele astea,am numere de Spania pe masina cu acte valabile inca 2 luni,dar omul zice ca ii e frica sa vina cu masina asa pana acasa si vrea sa ii scot numere rosii dinainte sa vina,dar eu nu pot sa fac asta pentru ca pierd numerele de Spania de pe masina( cred) pentru ca eu nu am nicio siguranta ca omu imi va cumpara masina

Aveti idee cat costa si cat dureaza sa scot numere rosii?

Multumesc
A intrebat onymen (1,820 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 10 ani pai depinde de cat de repede te misti tu si cat de aglomerat e pe unde trebuie sa mergi.
1-trebe sa traduci actele din spaniola in romana-cam a doua zi se elibereaza traducerea.
2-la un birou unde se perfecteaza actele de vanzare cumparare- aici iti pregateste dosarul pentru serviciul inmatriculari plus ca tot aici faci asigurarea pe o luna.
3-la cec platesti o taxa
4-la adm financiara locala platesti alta taxa
5-la serviciul inmatriculari cu dosarul + platesti nr. rosii.
2+3+4+5=110 lei, valabil ptr. un auto cu motor de 1,6. La  pct.1  depinde ce preturi sunt la tine in oras. Deci cam doua zile.
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani numerele ti le da pe loc.te duci cu toate actele,platesti numere si ti le da.
–1 vot
A raspuns onymen (1,820 puncte) acum 10 ani Mersi.De asta aveam nevoie de un raspuns scurt si la obiect.
+1

Comentarii:

A comentat florinos (10,920 puncte) acum 10 ani Normal ca la ghiseu iti da  numerele rosii pe loc. Dar ti-ai pus intrebarea mai intai cam ce acte iti trebuiesc ca sa iei numerele. Cam ce pasi  trebe sa urmezi?
Daca te duci pur si simplu cu ce acte ai la tine (actele masinii de spania) te asigur ca nu rezolvi nimic, ai sa stai la coada  o ora si cand ajungi la ghiseu afli cu STUPOARE ca iti trebe nu stiu ce hartii. Faci cum vrei. Cred ca ai priceput ideea. Sa discerni intre un raspuns scurt, care te va purta pe drumuri aiurea si un raspuns care te va scuti de nervi cand ajungi la ghiseu. Succesuri!!!