4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > inmatriculare remorca moto ,ad...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Inmatriculare remorca moto ,adusa din Anglia?

am achizitionat in urma unui schimb o remorca de transportat o motocicleta, este adusa din Anglia ,nu are nici un fel de serie s-au eticheta de identificare ,are doar numarul de inmatriculare, nu posed absolut nici un act.se poate inmatricula? cum ? care este procedura? multumesc
A intrebat blackufo (170 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 11 ani Nu stiu cum o sa te descurci fara acte.Din germania am adus mai multe remorci pe care leam inmatriculat,insa toate au avut carte si act de provenienta(contract sau factura)Contractul n-ar fi o problema,ca poti face oricand,dar ai nevoie decartea de identitate din tara de provenienta ca sa poti face aici cartea romaneasca.Bafta!!!
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani fara acte nu ai cum sa o inmatriculezi in romania , doar in bulgaria se poate daca cunosti pe cineva..
0 voturi
A raspuns blackufo (170 puncte) acum 11 ani multumesc de raspunsuri .ok deci asa nu am sanse dar sunt optimist si incerc alta varianta,. luam numarul de Anglia jos si incerc sa o omologhez la RAR ,ca fiind constrita de mine .neavand serii s-au alte puncte de identificare ....... oare am sanse ?

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns just_a_mapetz (550 puncte) acum 11 ani Da, se poate, insa costa undeva la 150 numai sa se uite la ea (daca intelegi) + identificare RAR care pt o remorca cu 2 axe este 585 lei, nu stiu cat costa pentru o remorca mica + la primarie si politie aproximativ 187 lei (in 187 intra si numere preferentiale 90 lei)