4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Intrebare legata de cat.C1E......

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Intrebare legata de cat.C1E...?

Buna seara,am de gand sa iau aceasta categorie,deoarece vreau sa profesez in domeniul transporturilor,si pana la tir,adica CE,mai am de asteptat cativa ani.(din cate am inteles la 21 de ani poti circula cu tirul,desi am auzit persoane care sunt angajate pe tir sub aceasta varsta).

Ceea ce doresc sa aflu este,cam cat se castiga la inceput pe un camion cu remorca adica corespondentul acestei categorii?

Se gaseste greu de lucru?avand in vedere ca multe firme mari si nu numai au tiruri,banuiesc ca e mai greu sa gasesti sofer pe aceasta categorie.

Va multumesc anticipat si mai aveam ceva sa  va intreb,dar am uitat:))
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns NTFO (2,560 puncte) acum 10 ani ce-l mai bine puneai intrebarea aici pe forum.soferii.ro forumul soferilor profesionisti :) pe 4tuning nu stiu daca este cineva in masura sa iti raspunda la intrebare .

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 10 ani Ok,asa voi face.
+3 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani Nu uita, legea cea noua ii de anul asta, nu ? Ii normal sa fie persoane cu CE sub varsta de 21 de ani, fiindca cand ei aveau 18 ani, nu era legea noua si putea sa faci C-ul de la 18 .

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 10 ani Da ai dreptate,oricum ce sa mai spun,defapt numai spun nimic...mi-a stricat tot planul. Nu prea inteleg care-i treaba cred ei ca daca sunt mai inaintat in varsta cu 3 ani gandesc altfel sau ce...cunosc persoane de 25 de ani foarte inconstienti si etc...
Va multumesc ptr.raspunsuri.