Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

ITP expirat?

Salutare tuturor!

Daca a expirat ITP-ul la o masina, se mai poate face la statiile de pretutindeni, sau doar la R.A.R?Exista vreo regula in acest sens?
A intrebat boffTy (25,380 puncte) acum 7 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 7 ani Eu stiu ca nu,insa mare grija cum ajungi acolo,in mod normal pe o platforma ar trebui sa ajungi ca sa nu risti :)

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 7 ani Sunt curios care sunt desteptii care cred ca raspunsul meu a fost gresit...
+1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 7 ani daca ti-a expirat itp ul te duci la cea mai apropiata statie ITP si ti-l face  . De aceea sunt statii ITP .
+2 voturi
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 7 ani Normal ca iti face ITP-ul ... vezi doar sa nu te opreasca pana ajungi acolo ...
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,160 puncte) acum 7 ani Se poate face la orice statie ITP.Acte necesare asigurare valabila, cartea de identitatea si talonul masinii.

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 7 ani verificarea tehnica se face la orice statie itp autorizata doar in cazul in care masina este inmatriculata cu nr romanesti.
respect.
0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 7 ani Va multumesc pentru raspunsuri!
Intre timp am avut ocazia sa vorbesc cu un tip care are statie ITP, si mi-a comfirmat spusele voastre.
O seara placuta sa aveti!
0 voturi
A raspuns alitigii (1,180 puncte) acum 6 ani Da...se face la RAR numai daca ai fost oprit de politia rutiera, aceasta a constatat ca ITP-ul masinii a expirat si drept urmare l-a retinut. Dar daca nu ai avut vreo intalnire cu ei, poti merge fara probleme la orice statie. Daca e departe statia si risti sa te intalnesti cu cei de la rutiera, poti duce masina pe platforma.