4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > mai pot scoate numere rosii du...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mai pot scoate numere rosii dupa ce am luat deja cele 3 randuri?

salutare.intrebarea mea e daca e cineva care a scos mai mult de 3 randuri de numere rosii.am o masina cu numera de it,au fost scoase deja cele 3 randuri.precizez ca sunt in proces cu statul pt a inmatricula masina fara plata taxei si am primul termen in iunie.daca e cineva care poate sa ma  ajute....multumesc anicipat

Imagini atasate

A intrebat liviu121 (690 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns zagoo (2,210 puncte) acum 10 ani Din cate stiu eu nu mai poti lua nr rosii!!
+3 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 10 ani Teoretic si legal, nu, practic se poate, dar tre sa cunosti pe cineva bine care are firma de intermedieri.
+2 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 10 ani Legal ai dreptul doar la 3 randuri de numere rosii.Nu cunosc cazuri in care s-au scos mai multe, dar tind sa cred ca se poate, in Romania orice este posibil.Trebuie doar sa mergi pregatit la persoanele potrivite.

Bafta!
+1 vot
A raspuns alxGSi (3,390 puncte) acum 10 ani Daca cunosti un avocat bun, poti primi ordonanta guvernamentala prin care ai dreptul sa scoti numere rosi pana la proces, dar iti trebuie  si un motiv intemeiat. Oricum in cazul tau nu are rost, ca nu mai ai asa mult pana la proces.

Comentarii:

A comentat liviu121 (690 puncte) acum 10 ani astept deja din noiembrie ,nu mai am mult de asteptat dar ma gandesc ca poate imi dau recurs si daca am iar de asteptat asa de mult e cam aiurea.speram sa aflu ce hartii/cereri sau alte documente am nevoie ca sa pot scoate nr.m-am mai documentat si se poate dar nu stiu exact ce hartii mai am nevoie
A comentat alxGSi (3,390 puncte) acum 10 ani Si eu am pus actele in Octombrie, iar pentru numere rosii pana la proces in Decembrie, in Februarie 13 am avut procesul pentru numere si m-au respins, recursul il am in 19 aprilie. ( in total 5luni de asteptare pentru niste numere rosi), procesul mare il am in septembrie.. Legat de acte, nu stiu exact, s-a ocupat avocata de tot.
+1 vot
A raspuns liviu121 (690 puncte) acum 10 ani ai mai dat drumul la un proces doar pt numere rosii??
din ce staim eu aveam impresia ca e nevoie doar de un certificat  care sa arate ca sunt in proces pt inmatriculare.deci avocatul trebuie sa obtina o hotarare judecatoreasca pt numere rosii???

Comentarii:

A comentat alxGSi (3,390 puncte) acum 10 ani Eu din ce am inteles de la avocat, e pentru numere rosii pana la proces. Poate nu am inteles bine :-?? Oricum o sa vad dupa 19 in caz ca am noroc.
A comentat liviu121 (690 puncte) acum 10 ani daca am inteles bine.....ai facut un proces pt inmatriculare si inca unul ppt numere rosii pana la "marele proces"? pffff....doar in romania e posibil sa faci ceva cu atata bataie de cap.am fost la curtea de apel pt a-mi elibera o dovada precum ca sunt in proces cu statul,pt asta trebuia sa pletesc o taxa de 1 leu si un timbru de 0,15 bani.ca sa platesc astea am stat pierdut 3 ore pe drum si stat la cozi .preferam sa pletesc 50 de lei acolo decat atata umblatura
0 voturi
A raspuns liviu121 (690 puncte) acum 10 ani intreb pt ca nu stiu ce e de facut si e prima data cand aud de un proces separat pt numere rosii.daca rezolvi cv sper sa imi spui si mie.bafta si tie