4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Masina cumparata in 2012, prog...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Masina cumparata in 2012, programare rar si politie in 2013, platesc noua taxa auto din 2013?

Problema suna in felul urmator.

Am cumparat o masina pe 2 decembrie 2012,actele de vanzare cumparare in aceeasi zi, pe 3 decembrie vanzatorul a scos-o de la fisc si pe 4 decembrie am fost si am inscris-o pe numele meu la Directia de Taxe si Impozite.

Este foarte probabil sa ma programeze cu autentificarea la RAR in ianuare 2013 si automat o sa trebuiasca sa ma duc la politie tot in ianuarie sa schimb talonul. 

Intrebarea este: Trebuie sa platesc taxa auto pt vehiculele inmatriculate ianinte de 2007 care o vor baga din nou la 1 ianuarie daca o sa ma duc la RAR si la politie in ianuarie?

Masina este din '86 si a fost imnatriculata prima data in Romania in 1994. 

Nu prea le am, cam de loc cu treburile astea deci orice ajutor e binevenit, cu cat mai repede cu atat mai bine pentru ca nu prea ma pot sa dorm noaptea din cauza asta, la propriu.

A intrebat slash65 (470 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto

editat de slash65 acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat cyborgcry (3,120 puncte) acum 11 ani Deci ce a-ti facut ,sa rezolvat problema cu inmatricularea ?eu maine ma duc la RAR pt autentificare si am auzit ca pana pe 20 ian ,nu se inmatriculeza nici o masina.(cauza -un formular de la ANAF -cum ca masina are taxa platita)Stima

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns george_daniel20 (2,150 puncte) acum 11 ani la fel am procedat si eu, dar treaba asta am facut-o anu asta, iar eu nu am platit nici o taxa, programarea la rar se face in functie de cate rezervari sunt in fata, eu am avut 3 sapt de asteptat din momentul cand am facut programarea, iar inainte de a te duce la rar trebuie sati faci o asigurare, iar daca ai toate actele, in ziua aceea te poti duce si la politie cum am facut eu
0 voturi
A raspuns 662kdv (450 puncte) acum 11 ani Salutare. In aceeasi situatie sunt si eu. Inca nu am ajuns la rar / politie.
Cum ai rezolvat problema? Ai platit taxa?
0 voturi
A raspuns slash65 (470 puncte) acum 11 ani Eu am reusit sa fac o programare in decembrie deoarece s-au facut suplimentari pt autentificare si am reusit sa termin cu toate inainte de sfarsitul anului.
Aveti grija la rar ca se iau javrele de absolut tot, eu am facut 3 drumuri pana sa imi dea certificatu ala, s-au luat pana si de faptul ca aveam talon pe 65 in loc de 60, a trebuit sa schimb gumele ca sa iau, deci sunt niste curve foarte ursuze.

Raspunsul la intrebarea mea nici eu nu il stiu:)
Sa speram ca nu trebuie platita taxa in situatia asta. Bafta!

Comentarii:

A comentat 662kdv (450 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru raspuns.