4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > masina de RO in Italia?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Masina de RO in Italia?

Salut. stie cineva daca se plateste vro taxa daca circuli cu masina (ro) in italia pe o perioada nedeterminata?     (inca nu am contract si nici rezidenta. dupa ce imi fac va trebui sa platesc?)
A intrebat nutu88 (1,230 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns looshian (2,120 puncte) acum 11 ani Iti trebuie:
- carte verde (care oricum ti-o da cand faci RCA-ul )
- ITP
- vigneta
E mai bine daca nu ai rezidenta. Daca iti faci rezidenta vei fi obligat sa o inscrii la ei.

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani vigneta pt ce ??? in italia nu ai vigneta doar taxe de autostrazi .ultima oara cand am fost acum 6 luni nu am avut asa ceva .
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani doar ceea ce plateai si in tara itp,asigurare si primarie,masina fiind inmatriculata in RO se supune legilor si taxelor de aici,nu ai treaba cu statu italian.
0 voturi
A raspuns Chetoiu (2,950 puncte) acum 11 ani Daka nu esti rezident iti trebuie actele care le arati si in ro oricum stai calm k tot o sa iei amenda prima data iti da avertisment peste 3 luni verifica de kat timp e masina aia in it ..... si iei amenda 80 euro kare trb platita pe loc sau iti ridica masina sau iei amenda 800 de euro siti ia si masina depinde de politist dala te opresc carabinieri nu verifica dekat actele masini si sa vada daka ai asig valabila si sa te verifice pe tine daka te opreste politia locale e nasol... si eu am tot de ro si merg cu ea de un an da nu ma oprit niciodata...:D

Comentarii:

A comentat nutu88 (1,230 puncte) acum 11 ani ma oprit de 2 ori (eram oprit si o venit ei la mine verificari ceva de genu) si nu miau zis nimic. Am vazut k au notat undeva ceva dar nu stiu ce.