4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Masina mea este inmatriculata ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Masina mea este inmatriculata in Bulgaria. Am nevoie de folii omologate RAR sau omologate la bulgari?

Masina mea este inmatriculata in Bulgaria si vreau sa imi pun folli pe luneta si geamurile laterale din spate. Am nevoie de folii omologate RAR sau vreun act de la bulgari ca sa pot circula in Romania fara probleme? Multumesc.
A intrebat dmxgordon (280 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Xcsgenius (2,220 puncte) acum 12 ani Parerea mea este ca fiecare tara are legile ei si tu trebuie sa te incadrezi in legile tarii in care circuli cu masina, asadar iti trebuie verificare rar romania. Ca de exemplu daca ai o masina inmatriculata in Somalia sau nu mai stiu unde si acolo nu au reguli si poti circula fara scaune sau portiere cu siguranta vei avea de dat explicatii politistilor romani deoarece nu ii intereseaza pe ei legile altei tari. In concluzie unde circuli trebuie sa respecti regulile acelei tari.

Cel mai bun raspuns:

–1 vot
A raspuns dmxgordon (280 puncte) acum 12 ani Ok, multumesc pentru raspuns dar as vrea sa aud o parere mai convingatoare, poate cineva care a dat peste aceasta problema. Am auzit la prieteni ca poti avea folii neomologate daca ai masina din Bulgaria, dar nici in ei nu am incredere. Tu esti singurul care imi spune ca nu este asa.

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns emip8493ak (310 puncte) acum 12 ani si eu am mas pe bulg si cand m-a oprit politia mi-a cerut omologarea RAR de la folii....
+1 vot
A raspuns dmxgordon (280 puncte) acum 12 ani Am cumparat pe de 4Tuning Folii cu acte la 110 lei tot pachetul. Am primit timbrele, garantia si 2 holograme RAR, una deja lipita pe garantie. Mai am nevoie de vre-un act?