Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Moped auto>Auto

Am permis categoria B1* si vreau sa imi iau un Aixam A741 pt ca un Microcar Family..e cam scump.Aixam A741 e in categoria moped* si vreau sa il fac sa depasesca viteza de 50 km/h la 80-100 km/h si sa ii pun 4 locuri.

Daca fac modificarile astea il pot inmatricula ca vehicul?

 

*SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti avand masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm 3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h;

*Un moped este un vehicul cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depășește 45 km/h și care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depășește 50 cm³ sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kW.

A intrebat alex.sparco EXPERT (141,360 puncte) acum 6 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+8 voturi
A raspuns mecarm (10,820 puncte) acum 6 ani Pai inainte de a te apuca de modificari la masina suna mai intai la RAR si vezi daca iti accepta omologarea.
–6 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 6 ani nu este o problema de a accepta sau nu, in principiu orice se poate omologa. toate modificarile trebuie facute intr-un service autorizat, cu facturi si asa mai departe... acum nu inteleg de ce vrei sa il inscrii ca vehicul. mentionez ca nu am auzit ca cineva sa fi facut o omologare(desi sigur exista). mai multe detalii gasesti pe pagina de internet a rar-ului.
+7 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,350 puncte) acum 6 ani am pe cineva care are un aixam  si l'am studiat din toate incheieturile  nu cred ca iti va omologa cei de la rar  inca doua scaune montate in "portbagaj" pentru ca ocupantii lor or sa stea cu genunchii la piept  si in caz de accident ceva vor iesi ca "sardinele din conserva" .  nu vreau sa te dezamagesc dar nu se merita investitia . la ce pret ai gasit masinutza ?

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,360 puncte) acum 6 ani in jur de 3000....
Am destul loc pt o bancheta
http://imageshack.us/m/17/200/l3205.jpg
+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,360 puncte) acum 6 ani Am cumparat una deja omologata ca : MOTOCICLU L7e
–24 voturi
A raspuns miju4you (1,230 puncte) acum 6 ani Ce om idiot...cum sa faci din aixam masina cu 4 locuri?
+8 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,360 puncte) acum 6 ani @miju4you  Aixam 500.5 are 4 locuri.Oricarui Aixam i se poate pune bancheta deoarece are suporturi,dar cum esti tu crescut in padure mangaiat de maimute pe cap,trb sa jignesti,si nici macar nu sti despre ce este vorba.
–9 voturi
A raspuns miju4you (1,230 puncte) acum 6 ani Pai daca esti asa destept,dc nu iti iei permis de conducere,si dc mai intrebi pe forum ?

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,360 puncte) acum 6 ani Am intrebat daca imi omologheaza cei de la R.A.R.Permis am.
+7 voturi
A raspuns don_costelo (700 puncte) acum 6 ani iti dau un sfat : vinde masina daca reusesti si cu banii de pe ea faci si scoala de soferi si iti raman  destui cat sa iti cumeri o masina cu 5 locuri si care sa prinda si 100 km/h. si in care sa ai si sanse de supravietuire in nefericitul caz al unui accident,si care sa nu arate ca un frigider. fara suparare dar daca ai varsta legala sa obtii categoria B mi se pare cea mai buna optiune. mult noroc.
+4 voturi
A raspuns capatanosull (270 puncte) acum 6 ani Ia-ti permis,si abia dupa gandeste-te sa mergi cu 100 km/h,suntem satui de scutere si meseriasi fara permis,eu unul nici nu as legaliza astfel de autovehicule!

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,360 puncte) acum 6 ani Dute si te culca...