4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > nelamurire rovinieta?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nelamurire rovinieta?

salut stie cineva,dak eu am masina inscrisa pe ilfov imi trebuie rovinieta dak circul in bucuresti?iar dak nu sunt prop al masini si ma opreste garcea si ma intreaba ce e cu masina ce as putea sa le spun?

multumesc
A intrebat bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ToolAudio (510 puncte) acum 11 ani Din cate stiu eu nu iti trebuie daca circuli in Bucuresti.Si daca te opreste le zici ca masina ti-a imprumutat-o sotul surorii tale ;)
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Din moment ce ai rovinieta la masina, po-ti umbla si in ``HAIKIDIKI`` daca ar fi in Romania.
Mersul cu o masina care nu e pe tine........ nu este nici o problema. Zici a cui este masina si gata. Oricum din moment ce ai actele in regula si masina nu este declarata furata = 0.
Nu are ce sa-ti faca.

Salut
!
+2 voturi
A raspuns andi_cimpean (1,900 puncte) acum 11 ani Dacă ieşi din localitatea trecută în talon, eşti pasibil de amendă.

Amenda se ia pe permis şi nu pe talon.

Tu, ca şi conducător auto, ai obligaţia să ai toate documentele în ordine, în momentul în care ieşi cu maşina pe un drum public. Faptul că este împrumutată, contează foarte putin, spre deloc. Spun asta, pentru că uneori, poţi găsi înţelegere printre poliţişti, în caz că lipseşte ceva şi maşina nu-ţi aparţine.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani Bucurestiul apartine de Jud Ilfov,deci nu ai nici un fel de problema daca mergi cu masina doar in Bucuresti..
Cat despre faptul ca masina nu este pe numele tau nu este nici un fel de problema,daca te opreste nenea Garcea le spui f frumos ca masina ai cumparat-o de curand si inca nu ai avut timp sa faci actele..sau ca e a unui verisor,frate,unchi!
Succes!

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani garcea nu o sa te intrebe niciodata de ce mergi cu acea masina.
este posibil sa te intrebe a cui este masina si tu trebuie sa-i spui NUMELE din talon.nu trebuie sa ii dai explicatii ca este cumparata de 2 zile sau ca este a prietenului tau etc...cand te intreaba garcea a cui este masina ii raspunzi cu NUMELE DIN TALON.ATAT! nu itri in discutii particulare.

@costta asta e tare cu bucurestiul apartine de ilfov=))
 in bucuresti nu iti trebuie rovinieta, dar iti trebuie pe portiune din care iesi din localitatea ta si pana in dreptul indicatorului cu bucuresti.daca pe acea pornitune(pot fi zero metri sau pot fi +500metri) este vreo camera de rovinieta fixa sau mobila atunci te trezesti cu amenda.

bafta!

Comentarii:

A comentat diclatu (2,490 puncte) acum 11 ani Daca locuiesti in Ilfov (vreo comuna limitriofa Bucurestiului) si faci naveta  spre bucuresti DA ,iti trebuie rovigneta. Daca masina e doar inmatriculata in IF dar circula numai si numai in interiorul bucurestiului NU iti trebuie rovigneta decat daca iesi din Bucuresti cu masina . Nu intereseaza pe nimeni  daca circuli cu o masina care nu este inmatriculata pe numele tau atata timp cat nu este declarata furata(ceea ce s-ar putea sa te trezesti...ca e...daca ii ajung aluia acasa amenzi fara numar pt rovigneta sau alte contraventii si vrea sa scape de tine si de amenzile tale.)  Raspunsul  lui Kenel este deci cel corect,ignora sfaturile celor de mai sus,ambigue si incomplete.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani multumesc pt raspunsuri