4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > pot circula cu masina pe bulga...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot circula cu masina pe bulgaria in germania?

salut. saptamana viitoare vreau sa plec in germania cu masina personala. problema este ca e inmatriculata pe bulgaria.intrebarea este daca pot circula acolo linistit cu ea.tin sa precizez ca am toate actele complete.valabile. procura pe numele meu, tot.aici la noi in tara vad ca neghiobii astea vor sa le limiteze la 30 de zile. in germania banuiesc ca nu sunt probleme de genul acesta.astept raspunsul cel mai lamuritor. va multumesc
A intrebat bughiy (1,170 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani poti sa mergi linistit daca actele sunt valabile si ORIGINALE +procura pe numele tau
0 voturi
A raspuns danifa67 (280 puncte) acum 11 ani daca ai asigurare itp si procura bune, dute fara frica. oricum de neamt nu scapi fara control cu nr straine. drum bun.
+1 vot
A raspuns danifa67 (280 puncte) acum 11 ani verifica asigurarea pe guaranteefund.org
0 voturi
A raspuns sergiu_88 (7,680 puncte) acum 11 ani danifa67 mersi pt site mi-am verificat si eu asigurarea... mai stii vreun site care poti verifica si masina??
0 voturi
A raspuns bughiy (1,170 puncte) acum 11 ani da.asigurarea si itp sunt bune. sunt facute personal de mine in bulgaria.cat despre procura e facuta tot in bulgaria cu stampile cu tot. trebuie tradusa cumfa in nemteste sau in engleza? ca eu o am in bulgara si romana.

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani ai primit destule raspunsuri nu cred ca mai este nevoie si de al meu !!! nu pot decat sa ti urez drum bun !!!! si sa nu uit nu trebuie decat procura in limba bg !!!