4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Pot sa circul?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot sa circul?

Astazi am luat orasul la categoria C. Maine dimineata dau sala la E. Intrebarea mea este urmatoarea: daca eu conduc, maine un autovehicul din categoria C, fara ca aceasta categorie sa-mi fie trecuta pe permis, si fara dovada (nu se emite dovata intre categorii), ce poate sa-mi faca militianu'?
A intrebat flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani eu zic sa nu te risti,o sa te bage la conducere fara permis.deoarece practic tu iei orasu si circuli fara nici un document care sa ateste asta
–1 vot
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani si daca-i spun ca n-am permisu la mine? n-are ce sa-mi faca decat amenda pentru ca n-am acte la mine... oricum la ei in baza de date trebe sa apara ca am luat categoria.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani flaviu sigur te alegi cu o amenda pt conducere fara permis si dosar penal,asa cum spui tu ca o sa vada in vaza de date ca u ai C asa bine o sa vada ca defapt mai ai de dat si E ca sa intri in normalitate cu permisul,eu zic sa nu te risti.

app la cat tea dus sc pt C+E?

Cel mai bun raspuns:

–3 voturi
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani prostii... risc amenda pentru lipsa actelor, da nu dosar penal. am vorbit si cu instructorul si mi-a spus ca pot sa conduc.

Comentarii:

A comentat Claudiu318 (1,770 puncte) acum 11 ani ia si condu linistit ca odata ce ai luat examenu dupa cateva ore cand ajunge politaiul cu dosarele la sediul lor te inregisreaza in baza de date si chiar daca te opreste te verifica prin statie si acolo apari ca ai categoria respectiva.cel mult iti poate da o amenda daca nu ai actele la tine,drumuri bune!!!!!
A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani Asta vroiam si eu sa evidentiez, da astia repede sar cu dosare penale, inchisoare, scaun electric...

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da ce grabit mai esti.....pt lipsa acte amenda este destul de mare si din cate stiu nu este platibila jumatate in minim in 48ore, deci fa-ti tu calculele.........
ps: asa vrei sa conduci masini de mare tonaj si autobuze????sincer nu as vrea sa ma intalnesc cu tine pe strada(ma ref la faptul ca esti grabit)

Comentarii:

A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani o sa-ti zic cand ies pe strada sa stai in casa
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ma bag in buncare..se gasesc peste tot..ma ascund ca sobolanii:))
A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani o sa te caut cu tiru :))