4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Pot sa imi repar masina ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot sa imi repar masina ?

Salut! Acum 2 saptamani am avut un accident usor, Un tip nu mi-a acordat prioritate si m-am ales cu farul dreapta spar , capota un pic indoita si aripa indoita. Am fost de acord sa rezolvam problema pe cale amiabila (ceea ce regret acum) . Am mers la asigurator , a facut poze , am facut desen , si inspectorul de dauna a zis ca e ok dosarul. Saptamana trecuta m-a sunat inspectorul de la asigurari si mi-a cerut sa fac cont in banca si sa ii trimit prin fax IBAN`ul , am facut si chestia asta. Am inteles ca trebuie sa astept in jur de 30 de zile pana se aproba dosarul si primesc banii. Eu am nevoie de masina saptamana viitoare ca plec din tara . Acum intrebarea este "Pot sa imi fac masina pe banii mei fara probleme?" Adica daca imi fac eu masina asiguratorul imi mai trimite ceva bani ? Sau raman in pierdere totala ? Ma astept ca asiguratorul sa nu imi trimita toata suma de care am nevoie , dar macar jumate. Firma de asigurari este Astra.

Daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze si rog un admin sa mute topicul.
A intrebat BFlorin91 (150 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 10 ani Salut!
Din spusele tale inteleg ca ai ales sa repari masina in regie proprie.In cazul acesta poti repara masina.Banii ii vei primii ulterior.Legat de suma ... cum ti-e norocul!

Bafta!
+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Da, ti-o poti repara, ulterior (cand o da cel de sus), iti vei primi si suma alocata.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Dupa cum zic colegii ti-o po-ti repara pe banii tai, iar dupaia primesti banii de la ei in cont.
Ps: sa ii mai suni sa ii mai bati la cap, deoarece astra am auzit ca sunt cu probleme.

Comentarii:

A comentat BFlorin91 (150 puncte) acum 10 ani De vineri am sunat in fiecare zi de vreo 7-10 ori si abia azi mi-au raspuns. Din cate mi-a zis inspectoru respectiv numai banii de piese ii primesc si cica nu mai exista regie proprie ca s-a schimbat sistemu si tot felu de povesti. Tot imi zicea ca banii trebuie sa vina de la Bucuresti. Multumesc tuturor de raspunsuri , maine ma duc la un service sa imi zica un pret baietii .
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Voi ce draq semnati pe la sigurari ?
Iti face constatare cu cerere de reparatii si astepti aprobarea de la bucale.Cu aia mergi la service si o repari conform acceptului din constatare .
Cum adica iti deconteaza piesele ?
Asigurarea cuprinde totul inclusiv vatamari corporale.Nu mai puneti botul la jegosii astia de la asigurari !!!
0 voturi
A raspuns alitigii (1,180 puncte) acum 10 ani Da, iti poti repara masina oricand pe banii tai si da, asiguratorul este obligat sa-ti trimita banii, in baza dosarului, pentru ca ai fost o victima si tocmai din acel dosar se desprinde obligativitatea asiguratorului pentru plata. Dar daca nu iti mai trimit banii, ii poti actiona in justitie cu o actiune in regres, prin care iti recuperezi banii de la firma de asigurare, dar dureaza ceva. Pentru mai multe detalii, trimite mesaj pe privat.