4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Pot schimba numerele de înmat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot schimba numerele de înmatriculare după o perioadă de timp ?

Am un Ford Transit 2.0tdi de 2004 momentan înmatriculat în Anglia. Eu locuiesc aici, iar datorită costurilor enorme la asigurare, doresc să-l înmatriculez pe România și să-l folosesc în continuare aici. Întrebarea mea este : după o perioadă de timp ( ex 6 luni ) îmi pot schimba numerele de înmatriculare? Spre exemplu : înscriu van-ul pe Ro și am numerele DB 05 ABC, iar după 6 luni să revin în țară și să schimb numerele în DB 10 XYZ. De ce întreb chestia asta este pentru că aici teoretic nu se poate sta cu o mașină mai mult de 6 luni într-un an calendaristic, fapt pentru care mașina este înregistrată la vamă ( Ford Transit, 2004, 2.0tdi, DB 05 ABC ) când intră și când iese .. așa dacă aș putea schimba numerele, la următoarea revenire în UK mașina nu va mai avea același nr de înmatriculare. Dacă se poate această chestie, care sunt costurile? Trebuie să radiez mașina la fiecare 6 luni sau se pot schimba pentru o anumită taxă ? ( Ca numerele preferențiale, mă gândesc )
A intrebat EvoEndless (130 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Poti sa le schimbi, insa.... drumul pana aici, umblatura, etc, etc............... se merita ? Nu mai bine platesti rca acolo ? ;/

Comentarii:

A comentat EvoEndless (130 puncte) acum 10 ani Cea mai ieftină asigurare legală pe care am găsit-o ( și crede-mă că am căutat enorm ) a fost de £4200.00 pe an, și trebuia să plătesc totul într-o singură tranșă.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Nu poti sa-ti faci RCA pe cineva de acolo mai batran, cetatean englez la care ii vine rca mai mic pe auto ?
Ma intelegi ce vreau sa zic.
A comentat EvoEndless (130 puncte) acum 10 ani Am încercat, pun fel fe fel de condiții, iar cei care ziceau că mă ajută, după ce-am luat mașina, s-au ” evaporat ” dintr-o odată ..
0 voturi
A raspuns crysty85 (1,030 puncte) acum 10 ani nu stiu ce sa zic dar daca vrei sa ti schimbi nr de RO tot la 6 luni zic ca ii mai convenabil pt ca o schimbare de nr este pana la 300 de lei maxim pt ca stiu ca daca vrei nr preferential platesti vreo 90 de lei pt taxe ca iti schimba actele, acuma decizi ii a ta. si mai intereseazate ca poate gresesc pe undeva. oricum cam pe acolo se invarte suma. numai bine!