4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Problema fiscal ???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema fiscal ???

Salut.

Saptamana trecuta am cumparat o masina care a fost adusa pe platforma din Italia.Peste 2 zile am fost sa iau masina,era o femeie care vindea masini (ciudat,stiu),am fost peste tot cu ea sa scot numere rosii,totul in regula,la sfarsit de tot am fost la primarie,dar in ziua aceea era inchis ca sa imi poata da si fiscalul.M-am intors intr-o zi in judetul din care am luat masina ca sa depunem actele pentru fiscal,dar atunci a aparut o problema,imi zice secretara de la primarie ca sa imi poata da fiscal imi trebuie un contract de vanzare cumparare intre cel care a luat masina din Italia (adica barbatul femeii de la care am luat masina,el e in Italia) si italian.Eu nu stiam ca trebuie actul asta cand declari masina la primarie,mi se pare o tampenie totala.

Intrebare: daca ar putea sa faca barbatul femeii din Italia de la care am luat masina o imputernicire sotiei as putea scoate fiscalul?

Azi am fost la primarie ca sa declar masina de unde am luat-o si mi-a zis ca imi elibereaza fiscalul numai daca ii fac rar-ul.  Oare unde o sa ajunga tara asta?
A intrebat onymen (1,820 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto

editat de onymen acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani E vrajeala cu RAR-ul....... dai doua din partea mea.
Iar in legatura cu contractul......... scoate frate 1 de pe net, il scrii, semnezi in locul lui, scri si tu o data, si la revedere. Nu are ce sa-ti zica. E proasta aia pe bune.

Intrebari asemanatoare

Problema Fiscal? (3 raspunsuri)