4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Recuperare taxa de inmatricula...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Recuperare taxa de inmatriculare !

as vrea sa dau statul in judecata si sa-mi recuperez cei 1200 de euro platiti acum aproape 2 ani?stie cineva care sunt formalitatile ,cat dureza un proces de genul asta si consturile procesului?as vrea sa aud parerea celor care stiu exact,multumesc..
A intrebat ElPadrino (2,160 puncte) acum 13 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani In primul rand trebuie gasit un avocat dispus sa faca asta.De prefrinta unul care a mai avut proces de acest gen si l-a castigat.
Fara avocat pierzi procesul fara drept de apel.

Comentarii:

A comentat AlexSpeed (20,510 puncte) acum 12 ani si am vazut ca multa lume castiga procesele dar exact cum spui tu cu avocati care au mai facut asta !
+1 vot
A raspuns mikutzu2001 (360 puncte) acum 12 ani si eu vreau treaba asta, si la fel ca si pe tine ma intereseaza si pe mine acelasi lucru.
Pe unde am mai intrebat , toata lumea mi-a spus ca trebuie depusa o cerere din partea proprietarului catre administratia financiara taxa si impozite, a sectorului , iar cei de acolo trebuie sa dea un raspuns in 30 de zile dupa care se trece la un proces.

pe toti pe care i-am intrebat asa au procedat, dar ca si raspuns si finalitate la toata afacerea asta au avut de asteptat.

daca cineva a procedat altfel , astept si eu sugestii, pt ca si pe mine ma intereseaza
+1 vot
A raspuns AlexSpeed (20,510 puncte) acum 12 ani sunt multi care au dat statul in judecata si au reusit sa recupereze taxa!
0 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Si sunt mult mai multi care au castigat si nu si-au vazut banii......dar cei mai multi si mai multi sunt avocatii care iti iau banii de pe promisiunile ca recuperezi banii si cand colo nici nu se obosesc ca oricum ei oricum isi primesc banii de la tine ca castigi sau nu.