4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Rovinieta pe 7 zile...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Rovinieta pe 7 zile...

Azi mi-am luat si eu Loganul si mi-a dat un cupon Autorizatie de circul pe 30 de zile si o factura pe numerele rosii... Dupa ce i`am facut primii 7 km in oras, am zis sa o scot un pik si la drum lung pe europeana... Am facut Roman - Bacau dus/intors oprinduma pe la toate bensinariile sa caut o rovinieta pe 7 zile si nu am gasit... Chestia e ca maine trebuie sa ma duc pe la tzara(merg si pe drum national) si nuj ce sa fac... Sa caut pe la posta? Imi trebuie? ( ca doar nu am certificat de inm si ca sa iau pe 2 luni nu-mi trebuie ca sapt viitoare o inmatriculez...) Voi ce ziceti?
A intrebat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

13 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns oNu (6,910 puncte) acum 12 ani incearca si la posta, poate ai norocul sa gasesti. eu zic ca nu merita sa risti sa pleci la drum lung fara rovignieta. Acum fiecare face ceea ce vrea.

Comentarii:

A comentat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani Legat de asta... Cat e amenda? Stie vreunul?
–4 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Tinand cont ca ai numere rosii, ai mari sanse sa te opreasca cine nu trebuie si sa te intrebe de sanatate. Rovinieta poti lua de la benzinarii Petrom, Lukoil si Mol cu certitudine, si nu cred ca nu ai vreuna din astea prin zona, sau nu gasesti vreuna pe drum. La posta chiar nu stiu daca gasesti.

Comentarii:

A comentat oNu (6,910 puncte) acum 12 ani Luk Oil nu face rovigniete....cel putin cele de la iesirea spre Tg Secuiesc dinspte Brasov
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani La LUKOIL NU o sa gaseasca roviniete, niciunde in tara ..
+2 voturi
A raspuns attyka2007 (6,960 puncte) acum 12 ani Dupa cum stiu eu pentru numere provizorii nu trebuie  rovinieta.....eu am umblat fara timp de trei luni pe drum european si n-am avut probleme...
+3 voturi
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani pentru numere rosii nu se plateste rovignieta
0 voturi
A raspuns kjb_pierre (820 puncte) acum 12 ani nu se plateste rovinieta pentru numere provizorii.amenda pe viitor este de 370 de lei parca + costul unei roviniete la categoria la care e masina
–2 voturi
A raspuns CazyRoll (710 puncte) acum 12 ani nu stiu cum nu ai gasit in bacau , au la orice benzinarie aproape. incearca si tu la benzinariile mai mari, nu te du la fantome
0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani Bai!!Nu se plateste rovinieta pentru numere provizorii, cum nu trebuie sa ai I.T.P. facut.Circula fara grija;)

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns cristi_70 (3,840 puncte) acum 12 ani nu iti trebuie rovinieta la numere rosi,si eu am cautat si in final am intrebat un nene cu vesta verde si mi-a spus ca nu se fece rovinieta la numere rosii.ce sa-ti spun intreaba un politai ca te poate lamuri.drumuri bune.

Alte raspunsuri: (5)

0 voturi
A raspuns SEUGEN (1,200 puncte) acum 12 ani Ca sa-ti dea rovinieta trebui sai dai talonul sa-ti introduca datele intr-o baza,iar la numere rosii ai decat autorizatie provizorie.
–2 voturi
A raspuns laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani incearca la OMV, eu acolo mi-am facut rovineta acum o luna si o poti face si pe 7 zile.
+1 vot
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani NU TE MAI LUA DUPA TOTI ! NU ITI TREBUIE ROVINIETA DACA AI NUMERE PROVIZORII (ROSII)
0 voturi
A raspuns phanes (6,580 puncte) acum 12 ani M`am interesat mai bine si nu se fac roviniete pe numere rosii... Mai ales ca eu am doar pe 30 de zile... Ieri am luat masina de la dealer...Am facut 230 km europeana, oras, serpentine, macadam km in proportii egale si de la 25% cat mi-a aratat in primii 5 km prin oras, azi s`a stabilizat pe la 7.8%... Am deviat un pic, dar ideea e ca...(daca mai citesc si altii pe viitor):
NU TREBUIE ROVINIETA PE NUMERE ROSII!
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani La numere rosii nu ai nevoie de rovinieta.