4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > salut,cat costa o radiere?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut,cat costa o radiere?

vreau sa radiez o masina care nu mai e de mult in circulatie(e data la fier vechi de mult timp)ce acte imi trebuie si cat ma costa toata afacerea.

multumesc mult.
A intrebat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani daca ai dat-o la fier vechi trebuie sa ai o chitanta de la firma aia unde ai dat-o.chitanta sa fie stampilata.cu chitanta aia te duci la fisc,achiti datoria masinii daca ai impozite neplatite la ea,dai o declaratie pe propria raspundere ca ai dat masina la fier vechi,si poate ai noroc sa rezolvi.
0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani oricum este putin cam greu.nu prea vad sa-ti dea aia de la fier vechi chitanta aia stampilata.in chitanta trebuie specificat nr masinii,marca acesteia,numarul de sasiu,de motor,,,,k sa ai si tu argumente la aia la fisc.bafta.
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani dai declaratie ca nu mai circula masina si ca ai vadut piesele din ea !!! te duci la notar si dai declaratie ca ai dezmenbrat masina si nu mai circula , apoi la primarie !! eu cand am intalnit aceasta problema inca mai aveam cartea masinii si cu declaratia si cartea am fost la primarie si sa rezolvat totul !!!nu e greu bafta !!!
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 11 ani multumesc mult tuturor.