4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Se poate face asigurarea pe al...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se poate face asigurarea pe alt CNP?

Salut, in scurt timp trebuie sa imi reinnoiesc polita RCA, dar s-au scumpit exagerat de mult fata de anul trecut. Atunci am platit 350 lei (pt prima inmatriculare) iar acum in jur de 800 lei si nu am nici un eveniment rutier.

Masina este pe numele meu, pot face asigurarea pe numele cuiva care beneficiaza de o reducere mai mare? Adica, in carte/talon si la financiar sa ramana numele meu si asigurarea sa fie pe alt nume/cnp. Majoritatea spun ca nu e nici o problema, insa eu sunt sceptic... E in regula? E legal?

Sau ce altceva pot face sa nu platesc atat de mult asigurarea si sa nu ii schimb nici proprietarul(sa platesc timbrul) ??
A intrebat radu715 (170 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 10 ani Nu,nu se poate face....asig se poate face doar pe numele celui care este scris in talon sau in caz de vanzare - cump ,pe numele celui care o cumpara.
0 voturi
A raspuns radu715 (170 puncte) acum 10 ani Si daca fac un contract de vanzare-cumparare intre mine si cel pe al carui nume urmeaza sa fac asigurarea?
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani poti sa o faci pe numele lu taicatu ,il treci ca utilizator ,si eu am facut la o corsa care era 800lei motor 1.2 ,si mia zis unu baiat de la RCA ca pot sa o fac pe numele lu tata ca utilizator si am dat 180lei

Comentarii:

A comentat dexter_93 (2,340 puncte) acum 10 ani si pe mine m-ar interesa acest lucru ,dar vreau sa stiu daca se poate fara a avea probleme cu politia
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani pe mine ma oprit politia ,in timp ce e pe numele lu tata fiind utilizator ,normal ca pot sa o conduc si eu ,
0 voturi
A raspuns styky4 (1,230 puncte) acum 10 ani Salut,

Se poate face asigurare cu alt cnp ca utilizator. Trebuie sa cauti o firma care accepta utilizator. Eu am gasit city europe bank si am facut procura la notar (50 ron) prin care utilizatorul are drepturi de a utiliza masina, pt rca, pt itp etc. reducerea este  mare utilizatorul fiind pensionar. de la 2700 ron la 600 ron.

Zi buna

Comentarii:

A comentat dexter_93 (2,340 puncte) acum 10 ani iar masina o conduci tu?
0 voturi
A raspuns styky4 (1,230 puncte) acum 10 ani Masina o conduci tu. Procura s-a facut pentru a da dreptul altei persoane sa conduca si sa se ocupe (administrativ) de masina in lipsa ta.