4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Se poate inmatricula in Bulgar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Se poate inmatricula in Bulgaria fara talon ?

Masina a fost inscrisa in Romania. S-a radiat temporar cu mentiunea de depozitare in curte la mine cu dreptul de reinmatriculare. A trebui sa se predea numerele si talonul si am primit certificat de radiere la cerere/temporara. Vreau sa o inscriu in Bulgaria sa evit taxa. Am CIV, Contract de vanzare-cumparare facut cu fostul proprietar dar dupa cum spuneam nu am talon. Unii ce inscriu masini spun ca nu se poate, altii ca se poate.

Vreau ceva concret. Multumesc
A intrebat Maniak22 (11,000 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto

editat de Maniak22 acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani nu se poate inscrie masina fara talon,poti suna la firmele care se ocupa cu inmatriculari ca sa te convingi.

Comentarii:

A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 9 ani Cred ca vorbesti prostii. Azi am vorbit cu 2 firme si au spus ca se poate inscrie. Cum o gramada nu aveau Brief-ul mic de Germania si le-au inscris asa pot si eu. In Romania la fel au spus ca CIV-ul e important daca vreau sa o reinscriu si nu talonul si numerele.
Alte pareri ?
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani ne auzim pe forum dupa ce o "inscri" sa vezi cine vorbeste prosti si cine nu.recent am fost in aceeasi situatie si nu puteam sa o inscriu decat cu acte naspa.dalea o sa primesti si tu,sa nu iti dai cu pumin in cap cand o sa te alegi cu dosar prin romania. ( daca ajungi pana aici)