4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > se poate obtine o dovada ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Se poate obtine o dovada ?

Buna ziua, as dori sa imi inmatriculez masina pe bg insa mi-au expirat toate 3 randuri de numere rosii.Din cate am inteles trebuie sa merg cu masina in bg iar intrebarea mea este: Se poate obtine vreo dova de circulatie pe o zi sau doua?? Sau cum as putea duce masina acolo deoarece sunt din mures iar pentru a o transporta pe rampa e destul de scump..
A intrebat vlad_ms (840 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani alta solutie nu ai decat "platforma"
0 voturi
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 10 ani Exact ce a zis Robert- Platforma. Nu exista dovada ptr. o zi, se considera ca 3 luni este super indeajuns timp sa inmatriculezi o masina.
+1 vot
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 10 ani Sar putea sa zic o mare prostie , dar o zic totusi : auzisem pe la niste prieteni de niste numere de germania , cu o valabilitate de 1-2 saptamani care pot fi puse pe orice masina
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani Cum a spus si colegu de mai sus,daca ai pe cineva care mai trece prin germania il rogi sa iti faca rost de un set de numere pe o saptamana.

Comentarii:

A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani sau daca ai prieteni prin ungaria sa iti ia numere cu P (probe)
A comentat vlad_ms (840 puncte) acum 10 ani Chestia e ca masina a fost adusa tot pe platforma din germania deoarece nu avea tuff (sper sa nu gresesc ) ..in cazul acesta se mai pot scoate numere ??
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani se pot scoate doar nr galbene de germania daca masina nu are tuv
A comentat vlad_ms (840 puncte) acum 10 ani Si acele numere galbene ce valabilitate au? Si imi poti spune te rog ce acte as avea nevoie pentru a le scoate??
–2 voturi
A raspuns adyshor86 (380 puncte) acum 10 ani s-au daca ai un prieten, cunostinta care si-a adus masina din Germania il rogi sa iti imprumute numerele pana iti rezolvi treburlie in BG, s-au cauti in targul auto pe cineva care vinde nr. de Germania valabile inca 2-3 zile,

Comentarii:

A comentat vlad_ms (840 puncte) acum 10 ani E legal asa ceva??
0 voturi
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 9 ani Eu bag seama ca voi vreti ca omul asta sa-si faca rost de un dosar penal. Chiar credeti ca acele nr. de inmatriculare se pot imprumta de la o masina la alta asa cum iti schimbi ciorapii? Daca il opreste  politia pe drum nu trebe sa aibe trecut pe actele masinii si nr. respectiv de inmatriculare? In acte trebe sa bata tipul, modelul, culoarea, seria motor(daca este pansonata), seria sasiu , NR.DE INMATRICULARE si asigurare. Daca una din astea nu bat faptic cu scriptic, cred ca va fi invitat la sediul politiei pentru "autografe". Faci cum vrei. Succesuri.