4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Se poate vinde auto inmatricul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se poate vinde auto inmatriculat fara plata taxei de poluare?

Am inscris un autoturism fara a plati taxa de poluare prin judecata.Acum as dori sa il vand.Stiu ca este mai dificil putin.Din ce am auzit se poate face un contract de comodat la notar vanzator-cumparator prin care se poate instraina autoturismul.Dar  in caz ca respectivul face accident, nu isi plateste rovigneta sau asigurare nu imi vin mie surprizele?Taxa de timbru este foarte mare.In jur de 1800E. Urmatorul propietar cu siguranta nu va fi acord sa plateasca atat tinand cont ca valoarea masinii este undeva la 2800 EURO.Multumesc anticipat.
A intrebat Alexandru_88 (2,910 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Daca o lasi pe tine, iar cel instrainat nu plateste impozitul..... cui ii vine ? Tie iti vine.
Deci ai grija cui ii dai si cum ii dai. Daca e ceva sa o poti radia imediat din circulatie.
STIU CAZURI !!!

Comentarii:

A comentat Alexandru_88 (2,910 puncte) acum 10 ani In caz ca nu plateste taxele eu cum as putea sa o radiez imediat?
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani faci act Vanzare-Cumparare , o scoti de la  financiar si la revedere nu are ce sa-ti faca nimeni ,=in caz de iti vin amenzi ai contractul la mana
0 voturi
A raspuns damian5 (3,600 puncte) acum 10 ani tu doar ii dai fiscalul, si-o inscrie pe localitatea de domiciliu si trebuie sa-si plateasca impozitul si restu
0 voturi
A raspuns alitigii (1,180 puncte) acum 10 ani Dupa ce ati facut vanzarea trebuie sa mergeti la Administratia Finantelor Publice din circumscriptia domiciliului dvs. si sa faceti cerere de radiere, ca sa nu platiti din nou impozitul sau alte surprize. Oricum ar fi, taxa de poluare se recupereaza, dureaza intre 5-6 luni pana la 1 an, in functie de localitatea de domiciliu.
 Pentru mai multe informatii rog mesaj pe privat sau la tel 0745/150.894.
+2 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 10 ani Exact cum ai inscris masina fara taxa,se poate transcrie masina fara plata timbrului de mediu,prin hotarire judecatoreasca.Procedura dureaza 3-4 luni in functie de judecatorie.Asa nimeni nu are dureri de cap.

Comentarii:

A comentat Alexandru_88 (2,910 puncte) acum 10 ani Parca suna mult mai bine aceasta varianta.O tin 3-4 luni pe numele meu, ii platesc  inainte taxele si apoi prin hotarare  o transcriu .Oricum inainte ma consult cu un avocat.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.