4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Stickere IPA,SNPPC?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Stickere IPA,SNPPC?

Salut,sunt legale Stickerele cu SNPPC sau IPA daca nu esti membru? Am vazut pe net o gramada de vanzare ,se pot obtine si daca nu esti membru.Din cate am citit...sunt LEGALE..nu au ce sa iti faca.

E adevarat?
A intrebat Fachiru (2,820 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat mik23n2 (1,830 puncte) acum 10 ani Membru IPA poate fi orice persoana care face o donatie :) , de exemplu.
NU este prevazut in nici o lege , sau articol , ca nu ai voie sa ai in geam Ecuson SNPPC ,IPA ,   sau alte sindicate Prolex, Corpul National al Politistilor etc...
Daca ai comiso in trafic, si te o tras pe dreapta , daca ai putin obraz si bun simt , sar putea sa ,,scapi ,, de tot , sau sa scapi mai ,,ieftin ,, poate fi masina fratelui tau, patronului etc sau chiar tu poti fi un donator de bani catre IPA ( asociatia internationala a Politistilor).
Daca esti ,,cocalar ,, te arde si cu IPA in geam :)) doar se face evaluare  dupa mecla si ce scoti din gura...
Daca te ai imbatat la volan , te ai rasturnat cu masina, TE RUGAM SA SCOTI / DEZLIPESTE REPEDE  stickere / ecusoane IPA sau SNPPC din geam , ca sa nu faci de ras o INSTITUTIE A STATULUI  care si asa e greu incercata de Guvern

Spor la printat :) baieti :)

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Tata fiind politist si membru, le poate obtine si folosi.
Pana in 2008 a folosit astfel de stickere, dar le-a dat jos pentru ca era mereu oprit ca sa verifice daca este sau nu politist.
In caz ca nu esti membru si ai sticker o sa iti faca numai rau, pt ca umblii cu "cioara vopsita".

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani Am cumparat masina de la un politist, care e faza ?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Il dai jos, si oricum, el are obligatia sa il de-a jos.
A comentat mik23n2 (1,830 puncte) acum 10 ani Haideti va rog sa nu aberam !  Stickerele Ipa sau Snppc nu pot ,,face rau pt ca umbli cu cioara vopsita ,, ! Agentii de politie actioneaza in temeiul legii , si in tara asta democratica, nu este nici o lege care sa mi interzica ce port eu in geam,  ce stickere , si ce  sindicat simpatizez si l am afisat in parbriz !
Nu are cadru legal un agent de politie  cand te opreste cu masina in trafica sa ti  ceara legitimatia , poate cere Buletin ,certificat si permis atata !!!
Inca ceva , nu si ,,risca ,, postul  cerand prea multe legitimatii sau sa te opreasca ca sa vada daca esti politist , pt ca nu stie nici el saracul peste cine mai da .... vreun membru de familie SIPI , sau alte instituii....

Cel mai bun raspuns:

–1 vot
A raspuns Fachiru (2,820 puncte) acum 10 ani Am intrebat un Politist chiar astazi..DACA NU TE DAI IN SPECTACOL CU ELE..gen "EU SUNT LA POLITIE SI ETC ETC" Nu iti fac nimic. Le poti pune linistit fara probleme.

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns mik23n2 (1,830 puncte) acum 10 ani enjoy :) aveti grija ce faceti cu ele ca s de ,, valoare ,,
0 voturi
A raspuns mik23n2 (1,830 puncte) acum 10 ani Haideti va rog sa nu aberam !  Stickerele Ipa sau Snppc nu pot ,,face rau pt ca umbli cu cioara vopsita ,, ! Agentii de politie actioneaza in temeiul legii , si in tara asta democratica, nu este nici o lege care sa mi interzica ce port eu in geam,  ce stickere , si ce  sindicat simpatizez si l am afisat in parbriz !
Nu are cadru legal un agent de politie  cand te opreste cu masina in trafica sa ti  ceara legitimatia , poate cere Buletin ,certificat si permis atata !!!
Inca ceva , nu si ,,risca ,, postul  cerand prea multe legitimatii sau sa te opreasca ca sa vada daca esti politist , pt ca nu stie nici el saracul peste cine mai da .... vreun membru de familie SIPI , sau alte instituii....

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns Adrian Coroviac (140 puncte) acum 7 ani Mai are cineva Stickere ?

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare