4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Suspendare permisului pentru n...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Suspendare permisului pentru neplata amenziilor?

Salutare!!! Am si eu o intrebare cu privire la o lege care ar cere plata amenziilor sau in caz contrar suspendarea permisului pana la plata acestora. Am auzit cativa baieti care vorbeau dar erau si ei la fel de nedumeriti ca si mine . A intrat in viguare ? Sau exista macar aceasta lege? Multam anticipat !
A intrebat geo_316 (670 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat geo_316 (670 puncte) acum 9 ani Va multumesc pentru raspunsuri , acum m-am lamurit. Daca nu sunt angajat momentan si nu am nimic pe numele meu imi poate face ceva adica ore in folosul comunitatii sau ceva de genul ? Si cand o sa ma angajez o sa imi opreasca din prima leafa? Multam anticipat .

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani NU a intrat in vigoare. Singura problema pe care ai putea sa o intampini este ca iti trimite proprire pe salar o treime/luna pana iti achiti toate amenzile, astfel angajatorul iti va oprii acea treime pentru a nu le fi blocat contul.
0 voturi
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 9 ani Mai devreme sau mai tarziu vei plati...amenzile se duc direct la impozit si de acolo poprire pe salariu...deci te vor gasi si vei plati...sau dus vremurile cand daca nu platesti nu are ce sa imi faca...te bagi singur in groapa daca nu platesti...si in mod sigur te vor gasi...cunosc destule cazuri...si de obicei cand iti este lumea mai draga te ard.
Bafta