4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Taxa de mediu de recuperat ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Taxa de mediu de recuperat ?

Am platit in aprilie 2012  pentru un golf 4 euro 4 1.6  330 de euro parca taxa de inmatriculare se poate recupera ca tot vad pe site-uri la vanzari auto scrie taxa nerecuperata.
A intrebat 54541251 (36,540 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani aia zic la vrajeala.k sa vinda masina.acum nu se va mai recupera nici o taxa cred.guvernul romaniei este pus pe taxe si impozite.......din pacate
0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani eu nu stiu cum se recupereaza taxele dar parerea mea ar fi ca nu merita sa ii recuperezi ca poate vei dori la un momentdat sa o vinzi si daca vei avea taxa recuperata o sa o vinzi f greu deoarece si pt. ca :D o sa caute lumea masini cu taxa platita. nu cred k e o suma fooooarte mare 330 euro sa o recuperezi.. parerea mea. plus ca poate vei avea nevoie de bani urgent si tre sa dai masina.
0 voturi
A raspuns alitigii (1,180 puncte) acum 10 ani Da, se poate recupera, dar numai in instanta si dureaza, in functie de orasul in care s-a platit taxa (Bucuresti sau provincie), intre 6 luni si 1 an si trebuie sa apelezi la un avocat. Pentru mai multe detalii va rog sa trimiteti mesaj pe privat.