4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > ALFA ROMEO > Alfa Romeo Gtv?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Alfa Romeo Gtv?

Salut. As vrea sa imi achizitionez prima masina (18 ani) si ma gandesc sa iau o Alfa Romeo Gtv dar nu cunosc aproape nimic despre alfa sau acest model. Daca ati avut ocazia sau sunteti detinatorii unei astfel de model lasati un sfat o parere sau orice legat de masina...fiabilitate consum confort orice. multumesc.
A intrebat Putifer2 (310 puncte) acum 12 ani in categoria ALFA ROMEO
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+5 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani GTV este o masina superba ,pretentioasa ,cu multe capricii ,"betiva" si scuturacioasa ,care nu se preteaza unui novice la volan.Sorry!
De preferat o Corsa de 1.2

Comentarii:

A comentat myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani mda, expertul nostru a venit cu sentinta: nu ai voie sa iti cumperi un Alfa GTV si punct!
A comentat Putifer2 (310 puncte) acum 12 ani vorbesti serios?...corsa de 1.2?:))...sunt eu incepator dar nu inseamna ca nu am masina acasa si am luat covrigul in mana acum 5 minute. macar de ziceai o mazda 323. oricum, multumesc de raspuns si sfaturi.
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Corsa 1.2 pentru ca gasesti piese ieftine pe toate gardurile ,are o garda la sol destul de mare,suspensii simplu de intretinut/reparat,consum acceptabil ,in plus fiind Opel vei gasi la orice service unu' capabil sa repare masina asta.
Despre GTV este o cu totul alta poveste.Motorizarile cer mana de lucru obisnuita cu acestea ,plus SDV-istica adecvata.GTV are o garda la sol mica ,lucru care cere o atentie deosebita la condusul pe drumurile mioritice pline de gropi, avand  baia de ulei de aluminiu .
Esti incepator ,deci atentia distributiva la condus este destul de limitata,de aici si sansele sa iei cu brio gropi marete sau diverse alte denivelari.Mai adaugam sansele maxime sa "atingi" masina din lipsa de experienta sau de karma,masina fiind mai "exotica" , are preturi pe masura la piese.
La toate astea mai adaugam faptul ca exceptand motorizarea de 1.8,celelalte au un consum insemnat in regim urban,deci greu de suportat de un buzunar nu tocmai dodolotz.
Aceste observatii sunt de bun simt, cunoscand masina si pe cei care o conduc.Decizia finala iti apartine.
A comentat Putifer2 (310 puncte) acum 12 ani corsa...nu stiu ce sa zic...nu imi place...daca tot te indrepti spre varianta opel...m as orienta spre tigra. prima masina care am vreu sa o cumpar