4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > AIXAM sau JDM?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

AIXAM sau JDM?

SLAUT! asi dori sa achizitionez una din cele 2 masinute si nu stiu pe care sa o aleg... AIXAM-ul are motor de 400 si 5cp iar JDM-ul are motor de 500 si 5 cp si este putin mai mica decat AIXAM-ul..... pe mine m-ar interesa sa stiu care este mai rapida.Multumesc anticipat!
A intrebat DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani in categoria Alte marci

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Altu' care are 16 ani si vrea sa fie la NFS, tu sti sa ti volanul in mana de vrei sa sti care e mai rapida, iti recomand aixam si il poti intreba pe alex.sparco mai multe pe privat!
De ce crezi ca au motor mic masinile astea si sunt limitate la 50km/h? Tocmai pentru a nu provoca accidente cu urmari deosebit de grave!

Comentarii:

A comentat DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani stai linistitt ca nu vreau NFS:)) vreau sa am cu ce merge din A in B fara sa incurc circulatia si fara sa ma simt k un melc:)) si cu condusul crede-ma ca le am!
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Da, asa ziceam si eu pana sa lovesc un mercedes:)), ok e bine daca sti ce vrei, sper sa iti mearga bine orice ai alege:P!
A comentat DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani Multumesc, la fel!
+1 vot
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Aixam, dar totusi in materie de microcar recomand cu incredere Chatenet, nu se compara cu nici una :)

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Aixam.Datorita motorului Kubota cu distributie pe pinioane si nu pe curea.Am vorbit cu mai multi mecanici ,si mi-au spus ca cel mai durabil motor este Kubota.
"Rapide" sunt amandoua.Pe ambele le poti delimita si o sa mearga aproximativ 75 km/h.

Comentarii:

A comentat DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani "le poti delimita" adica le scot doar limitatorul si  merg cu aprox 75/kmh?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Exact....dar la motoarele asta...o sa te rogi de ele rau de tot.Eu am motor Kubota de 500 cmc,11 hp din fabrica,i-am pus o toba sport,un ditai filtru de aer,i-am debitat pompa de motorina,i-am delimitat acceleratia,i-am scos limitatoarele din variator...si tot ma rog de ea.
A comentat DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani Multumesc mult de raspuns:) O sa aleg aixam-ul.
P.S. decat sa ma duc cu busu` sau  cu pejosul mai bine ma rog de ea:D