4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > Ce masina sa aleg?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ce masina sa aleg?

As dori sa imi iau o noua masina,second hand(logic),si nu stiu ce sa aleg ,asa avea maxim 7000 euro,vreau ceva ieftin la intretinere,sa consume putin,si desigru sa fie cat de cat mica.

 

Eu ma gandeam la ceva de genu VW Golf V sau un Seat Leon din 2006-2007,la motorizare ma gandeam la ceva de genu 1.6 .

 

Multumesc pentru ajutor
A intrebat Tornado_90 (370 puncte) acum 11 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani Ti-as recomanda cum ai spus si u un golf 5 sau un opel astra h,am mers zilele trecute cu unu mi sa parut foarte ok,consum rezonabil la traficu din buc . motor de 1.6 consum 9 in oras,piese ieftine fiabilitate buna.

Alte raspunsuri: (2)

+2 voturi
A raspuns Tornado_90 (370 puncte) acum 11 ani Multumesc de raspuns ,si eu ma gandeam tot la un Golf,dar am vorbit cu taicamiu si el a zis ca si Seat-urile sunt ieftine la intretinere fiind bazat pe VW.Eu nu vroiam sa schimb masina,dar incepe sa se invecheasca si mie frica sa o mai conduc mai ales ca in ultima vreme am tot avut probleme cu ea,incepusera sa se blocheze discurile spate,probleme la motor,eu acum am o Skoda Octavia Tour(1.9TDI 90cai) care a fost a  tatei ,masina a fost luata de noua dar a avut cateva accidente cu ea,adica au intrat prosti in ea,si acum zici ca e...,iar unchimiu a intrat cu ea in pom dupa ce ia taiat unu calea.

Comentarii:

A comentat coostta (39,490 puncte) acum 11 ani stim cu totii ca masina dupa un accident grav numai e masina ok chiar dak ai reparato,daca u crezi k octavia numai e sigura si vrei intre ww si seat ti-as recomanda ww,am un ww passat din 2007 1.6 ( da stiu motor mic pt passat) si are 206.000 de km si nu are nimic fc la motor in conditii in care masina merge intre 100-150 de km pe zi in buc.
A comentat Tornado_90 (370 puncte) acum 11 ani Adica caroseria nu imi emana incredere,in rest motorul e perfect,are aproape 300.000km.
Masina ta este extrem de buna,si chiar daca pare ca motorul ala este prea mic pentru Passat,eu stiu ca nu e nevoie de mai mult,e chiar bine,si zic asta si din propria experienta,pentru ca un var de al meu are aceasi masina ca a ta(adusa din germania) si are vreo 400.000Km,bine el si merge mult,si sincer chiar am ramas surprins de ce poate acel motor.ok multumesc atunci raman pe Golf(Passat e prea mare pentru mine oricat mi-ar place).


Apropo sa o stapanesti sanatos si sa mergi multi Kilometri de acum in colo.
A comentat coostta (39,490 puncte) acum 11 ani iti multumesc frumos si ast poze cu achizitia ta.
0 voturi
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani un golf5,fff bun,succes.