4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > imi e teama sa conduc motocicl...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi e teama sa conduc motociclete.

am permis cat A de anu trecut. akm imi e teama sa ma urc pe un motor.nu am mai condus motoare cu exceptia scoli de soferi.aveti niste recomandari pt mn? va multumesc anticipat.
A intrebat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai de ce ai mai dat de carnet cat A ?
Daca ti-e frica,mergi cu masina si gata decat sa iti fie frica pe motor si sa mergi in continuare asa...sa patesti cine stie ce din motive de panica.

Alte raspunsuri: (9)

+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani poi am dat de cat a pt ca era gratis cand am dat cat ce.imi plac motoarele dar dupa ce am vazut 2 accidente cu motoare in fata mea akm imi e teama sa ma urc pe ele.

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Tare :)) asta e se mai intampla,si cu masina daca exagerezi te omori singur...
Motor ai ? Daca ai fa la inceput cateva deplasari scurte eventual pe o sosea mai libera,apoi cresti distanta si traficul :D si o sa te obisnuiesti...cu motoarele ca sa fi bun sa mergi pe ele mai trebuie sa ai cum se zice si in sange...trebuie sa simti motocicleta  (ce urat a sunat asta,dar asa e...)
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani chear asa e. tre sa o ai in sange. mie imi plac f mult motoarele. dar imi trebue un inceput.am sa incerc sa fac cum miai spus u. ms mult.
A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani ce ai vazut tu pe strada morti sau accidentati nu sunt motociclisti!!!  aceia sunt zmei care cred ca motocicleta gandesc pentru ei!!!
daca nu esti vitezoman si dak nu esti dependent de adrenalina mergi usor cu ea si nu vei patii nimik.... dak ii dai gaz si ajungi la o viteza mult prea mare ( dupa mine 190-200km/h) si vezi ca incepe sa oscileze f putin motorul incetineste... este primul semn ca motocicleta nu suporta viteza si pierde traectoria... Noroc!
–2 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani ma gandeam sa incep cu un piagio de 125cc al unui prieten, dar in toata zona und locuiesc eu e f m aglomeratie.

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Da incepe asa,puneti o casca si asta e...daca nu da si de cat. B si ia-ti o masina si ai terminat grijile momentan
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani am cat ABC si ceva experienta pe cat B. deja miam cumparat un vw golf 3 dar e in romania. vroiam sa circul cu motocicleta pan la munca si inapoi. mio imprumuta un  prieten. sunt 22 de km si e fff aglomerat si eu nu am experienta pe motoare si imi e teama d ele.
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani cred ca am sa ma incumet sa ma duc la munca cu motoru. mam saturat sa fac naveta 22 de km dus plus 22 de km intors.
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani si acesti km ii fac cu bicicleta.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani aaa fa asa cum ai zis incearca sa te obisnuiesti... pune-ti o casca si poate te vei simti mai in siguranta.
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani ms mult pt ajutor. iti sunt recunoscator. numai respect.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Nu ai pentru ce.Succes cu acomodarea.
+1 vot
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani Daca ti-e frica nu te urca pe ea
+1 vot
A raspuns bory (7,700 puncte) acum 12 ani Nu te lua dupa unu si dupa altul sa nu te urci pe motor!!!
SI eu am A B C si la inceput mi-a fost f frica de motor dupa ce am vazut motociclisti morti, altii rupti in 2... si asa mai departe si chiar vroiam sa vand motorul cumparat de nou  de 2 saptamani pe care l-am vandut mai tarziu si mi-am luat o Yamaha R1:D..... frica aceea e doar aparenta... urcate pe motor si nu pe scuter!!!! scuterul poate fi mult mai periculos decat motorul!!! uracate pe motor si mergi pana la magazin, sau pana in oras si tot asa si vei vedea ca nu iti mai este frica.... eu am avut crize dupa ce am cazut cu motorul si il tineam dupa in garaj si imi era frica sa ma urc pe el.... parca ziceai ca am leu in garaj si nu motocicleta si intr-o zi am zis fie ce o fi si am mers cu el ca si cum nimik nu s-a intamplat..... incearca si nu vei regreta..... poate ne vedem si la o intrunire ceva.... Noroc!!!

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani ms mult de sfat.senzatia pe care ai avuto u o am eu akm. momentan nu am motor.mil imprumuta un prieten sa fac naveta cu el la munca. iti doresc o zi placuta sa ai.
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Daca iti este teama sincer,NU TE URCA PE MOTOR,sa sti ca cu frica nu ajungi la ceva bun,daca iti doresti foarte mult atunci concentreazate si uita de frica stiu ca este greu,dar numai asa poti sa scapi de frica.Ca sa nu iti mai fie frica incearca sa iti cunosti motorul cat mai bine posibil,iar asta o poti face decat daca stai ceva timp calare pe el,iao usor dute intr-un poligon ceva unde sa nu fie circulatie si masini parcate si exerseaza akolo pana cand vei considera ca poti sa iesi pe strada fara teama,nu de alta,dar poti risca sa pui in pericol niste vieti nevinovate,cu motocicleta nu este de joaca;).Iti urez mutla bafta si cel mai important asfalt uscat!

Comentarii:

A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani tu ai trecut prin ce a trecut el de ii spui sa nu se urce pe motor? eu am patit la fel ca el si acum am un R1 si nu imi mai e frica de motor... ceea ce numeste el frica e doar ceva in minte ca dak face un drum de 10km o sa vada ca nu e chiar asa......
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Pai trebuie sa cunoasca realitatea voi ii spuneti las ca trece frica,eu iam spus sa stie adevarul,cu frica nu faci mai nimic mai ales cand vine vorba de masini si motociclete si lucruri mai extreme.Eu iam spus daca nu poate sa isi ivinga teama sa nu se urce pe motocicleta,pur si simplu sunt unii oameni care nu isi pot invinge teama.Bravo tie ca ai trecut de acea faza,dar intelege nu toata lumea poate sa faca asta.Eu am avut un prieten tot asa maniac dupa motoare,dar avea o frica de cele puternice,a mers 3 ani cu un 125cmc si cand a crezut ca este timpul sa treaca la un 600cmc a murit,acum o sa spuneti pai vina lui ca sa urcat,da si eu zic ca a fost vina lui,dar v-am zis intamplarea aceasta ca sa vedeti ca nu toate inceputurile au si un sfarsit frumos.
A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani prieteul ala al tau a uitat ca motocicleta nu gandeste pentru el!!!  frica aceea nu e frica... e doar ceva in minte care o sa ii treaca imediat ce se urca pe motor si ii porneste motorul.... asa au fost multi prieteni de-ai mei si aqm au motoare super.....
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani hmmmmmm...vad ca noi 2 nu putem ajunge la o concluzie comuna:))))eu vad altfel lucrurile,tu altfel asta e...un lucru e sigur cand te urci pe motor trebuie sa fi sigur pe tine.
A comentat bory (7,700 puncte) acum 12 ani eu spun din experienta , tu spui din vazute.....
0 voturi
A raspuns ALEX_THC (1,660 puncte) acum 12 ani Rezolva-ti frica cumva intr-un poligon sau pe un drum foarte putin circulat , sau mai bine nu te urca pe motocicleta cu frica ! Frica nu aduce nimic bun , din cauza fricii iei numai decizii proaste ! Bafta.
0 voturi
A raspuns laurstrike (560 puncte) acum 12 ani Eu personal ador sa merg pe 2 roti ( scuter ) dar asta nu inseamna ca nu mi-e frica de viteza deaceea am si ales un scuter , l-as schimba doar pe un chopper de maxim 250 cmc . Trebuie sa ai sange in tine ca sa mergi , eu de ex. dupa ce am cazut ,  dabia puteam sa merg si m-am urcat pe el pentru o tura dupa la o saptamana dupa cazatura . Cel mai bine pentru tine ar fi sa incepi pe un scuter , parerea mea.
+1 vot
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Incepi si tu progresiv!
Te urci si te duci intai pana undeva aproape, si maresti in timp distanta si gradul de dificultate al traseului. Daca ai B si conduci masina inseamna ca stii cu ce se mananca siguranta in trafic, ar trebui sa ai suficienta experienta pentru a conduce un motor. Oricum, nu te grabi si mai bine nu te urci pe el decat sa te urci in sila.

Sanatate maxima!

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani in ultima vreme mam mai miscat cu un scuter de 125cc. a fost doar frica de mn.a fost mai naspa pana mam vazut pe ia.
salutare.
–2 voturi
A raspuns ayan (380 puncte) acum 12 ani si eu am o honda cbr de 600 cmc sfatul meu e sa te urci pe motor si sa-i dai cat poate duce, daca scapi inseamna ca esti bun daca nu ... Trompi fie cu tine:))

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani ori ca imi pun latu in gat ori ca merg cu viteza maxima cu motoru neavand experienta e tot aia. tot moarte violenta se cheama.mai bn zis sinucidere.