4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > Mercedes Sprinter 313 sau Lt35...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mercedes Sprinter 313 sau Lt35 modelele din 2000? vreau pareri va rog...?

vreau sa achizitionez una din cele doua dar am nelamuriri.vreau sa aud si pararile voastre ca de a altor oameni mam saturat sa isi laude marfa.
A intrebat Claudiu1989 (260 puncte) acum 11 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani de vw lt 35 sincer eu am auzit numai lucruri rele cum ca au mari probleme la motor la distributie si pe la pornire sau ceva de genu nu stiu sa iti spun exact insa toate persoanele cu care am vorbit nu au fost prea incantate de acest model in schimb de mercedes eu unu nu am auzit nimic de rau si de ce s-ar auzi....e mercedes totusi am mers cu un sprinter aprox 750km avea peste 800.000km consuma ulei si bateau tachetii dar pot sa spun ca am ramas placut surprins de ea motoru tragea incredibil de bine un cumplu care te umplea de respect iar tinuta de drum nu mai vorbesc la fel de placuta si cat ca am mers destul de multi km nu am fost deloc obosit in sensul ca mi-au placut pana si scaunele iar consumu nu a sarit de 8,1l.Eu unul te sfatuiesc sa te axezi pe sprinter si sincer nu te uita la km care ii are in bord se spune ca mercedesu e garantat 1.000.000km nu stiu daca e asa dar incep sa le dau dreptate tu pur si simplu vezi cum merge motoru!Salut si BAFTA la achizitie!
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani amandoua sunt bune dar daca vrei sa iti cumperi clar sprinter
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Cunosc pe cineva care are si LT si Sprinter, amandoua sunt de vanzare, amandoua au pe la 400k, asa ca probabil ti-ar raspunde cinstit care-i mai buna. Am fost cu amandoua, parerea mea ea ca Sprinterul e mai confortabil si poate cara mai mult, LT-ul fuge mult mai bine (pe departe)  si sta mai bine pe drum. Mai usor de intretinut e LT-ul. Greu de spus care-i mai buna, depinde la ce-ti trebuie.

Edit: le vinde ca mai are un Sprinter din 2007 si un Ford Transit si nu-i mai trebuie atatea masini, ,ca sa nu te intrebi daca nu cumva te-ai gandit la doua marci proaste.
0 voturi
A raspuns 315si208 (260 puncte) acum 9 ani Sprinter, caroseriile sunt la fel ca la lt, dar motoru face cea mai mare diferenta!!
0 voturi
A raspuns lucianvitan (200 puncte) acum 8 ani eu am sprinder 313 s de un an am numai probleme cu el nui mai dau de cap.nu se tureaza mai mult de 2500 s scoate fum negru.am schimbat o gramada de piese la el s nimic.nu mai stiu ce sa ii fac.am fost s la reprezentanta s nu au gasit nimic