4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > Vanzare retromobil ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Vanzare retromobil ?

Salutare ! M-ar interesa si pe mine sa vand un auto de epoca. Cunoasteti cumva niste centre in Romania care ofera spre vanzare sau iti da banii pe loc ? Spre exemplu cum se intampla la automobilele moderne. Tiriac Auto-Rulate credeti ca cumpara si modele retro cu atestat ? Din pacate nu imi mai permit sa o intretin. Multumesc anticipat.
A intrebat Robi.44 (560 puncte) acum 9 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Ce masina mai exact ?

O poti scoate la licitatie daca e masina de epoca ok, prin licitatie online, sau chiar pe eBAY. Sunt unii pasionati care asta cauta si dau bani destul de grei si iti si vin pana la scara de cine stie unde.

Comentarii:

A comentat Robi.44 (560 puncte) acum 9 ani Salut ! In primul rand da-mi voie sa-ti multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde.

Masina este un Alfa Romeo Spider 1600 Junior din '74 ( nu-i un model pe atat de scum si rar precum banuiesti ), masina este restaurata complet de la ZERO, in mod meticulos detaliu cu detaliu, piesa cu piesa, surub cu piulita. Daca esti amabil poti sa-mi spui mai multe detalii? In RO exista licitatie online ? Se poate un link? Multumesc Anticipa , cu toata stima !
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani In romania nu prea cred ca gasesti colectionari , spre vest mai sunt.