4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > buna am un audi a 3 iam skimba...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna am un audi a 3 iam skimbat bucsele pe fata toate si imi trepideaza la viteza mare cand ii denivelari ma trage?

buna de curand am skimbat bucsele pe fata toate, azi mergand pe autobanda am simtit ca la viteza mare imi trepideaza si ma trage in ambele directi cand erau denivelari sau rampe cum au reparat autobanda este din cauza ca nu am facut unghiu de fuga sau ? Astept sfaturi din partea voastra va mulltumesc
A intrebat adhandbalistu7 (120 puncte) acum 8 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 8 ani Salut!
Nu e ca am inteles prea multe,autobanda e cool.
Deci,daca desfaci orice tine de suspensie directie se face unchiul.Daca trage in ambele parti,inseamna ca e vreun surub care incearca sa se desfaca in ambele directii.Verifica inca o data strangerea pe unde s-a lucrat.
+1 vot
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Fratele meu,mergi si fa un unghi de convergenta inainte de orice.Verifica jantele pt ovalizare,verifica bieletele de directie si nu o talpi pe autobanda pana nu stii ca directia e buna.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 8 ani Sssst...mai sunt printre noi vopsitori si parcuri de dezmembrari..care au nevoie de munca:)
A comentat Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani :))ziceam si eu ,poate omul nu stie jmecherii de aistea:).sa fiu sincer nu vreau sa ma intalnesc cu roti sau rolling cars pestemine pe drum din cauze de suruburi nestranse.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 8 ani Ai grija caci nu e de joaca cu directia. Dupa cum spune colegul stefan, e posibil sa ai un surub ceva nestrans corespunzator, dar nu e totul. Verifica bieletele de birectie, bieletele de pe bara stabilizatoare, capeti de bara. Nu ai schimbat bucsele si la revedere. Iar fara bieletele de directie + capetii de bara schimbati, daca chiar ai probleme cu ele, NU iti poate face nimeni unghiul de fuga.
PS: Trepidatiile pot fi totusi si de la vreo galma facuta la cauciuc.
0 voturi
A raspuns Georgeca (200 puncte) acum 8 ani Foarte posibil din cauza unghiului,dar daca iti mai face si dupa verifica cauciucurile, jantele si capetele de bara,cel putin la mine dupa verificari miam dat seama ca,cauciucurile nu erau bune si dupa ce leam schimbat si am facut unghiul nu mia mai facut figuri