4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > Ce pot sa fac???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ce pot sa fac???

Buna de curand am vandut o masina si iam dat toate actele si fiscalu cartea si talonu si el nu vrea sa o treaca pe el si vinde masina mai departe, ce pot sa fac sa radiez masina, mie imi vin amenzi pentru rovinieta..o seara placuta tuturor
A intrebat daniyu (15,830 puncte) acum 10 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns yoyuuu (2,460 puncte) acum 10 ani Exact acelasi lucru l-am patit si eu acum 2 ani si nici un ziua de azi nu a venit sa facem actele.Mi-au venit zeci de amenzi care le-am atacat in instanta si le-am castigat.Acum nu mai stiu unde este masina pentru ca a fost vanduta de atunci de 4 ori la 4 persoane diferite.Politia nu ia nici o masura in privinta asta.Am trimis zeci de scrisori si cereri la politie toate in zadar.Ceea ce ramane de facut este sa il dai in judecata pe primul proprietar cel la care ai dat tu masina pentru ca din cate stiu eu este obligat ca in termen de 30 zile sa treaca masina pe numele lui.Eu unul asa am sa fac il dau in judecata.Daca crezi ca poti rezolva altcumva anunta-ma si pe mine.Bafta !
0 voturi
A raspuns daniyu (15,830 puncte) acum 10 ani Ce oameni de tot rahatu la inceput a zis ca o inscrie pe el si am vazut masina ca o vinde pe internet...acuma imi vin mie amenzi acasa :(
0 voturi
A raspuns yoyuuu (2,460 puncte) acum 10 ani Te cred.Asa si eu am zis ca imi pare rau de el ca se tot plangea ca nu are bani si sa il mai astept pana cand am aflat ca el de fapt o vanduse de mult.Cand esti prea bun lumea de ia de fraier. Eu o sa il dau in judecata.Iar cu amenzile le poti castiga daca ii dai in instanta. Eu am fost la un avocat care mi-a explicat cum sa fac si el a intocmit o foaie din care reiese faptul ca nu eu am fost la volan ci acea persoana,am depus-o la judecatorie am primit un numar de inregistrare si in cateva saptamani am primit sentinta.SI asta am facut nu doar o data sau de doua ori.SI toate astea pe cheltuiala mea.De la primarie am reusit sa o radiez sa nu mai platesc impozit dar din trafic nu reusesc.Am rugat politia sa ma ajute sa o gasesc sa iau talonul dar degeaba nimeni nu te baga in seama si nimeni nu face nimic daca nu ai pile si nu dai dreptul ! Am sa ii cer si daune si la fel te sfatuiesc si pe tine sa faci !

Comentarii:

A comentat CRI01 (3,520 puncte) acum 10 ani Daca nu deranjez cu o intrebare , ce tip de amenzi ai primit si ai contestat si le-ai si castigat??Viteza , rovinieta etc?Pt ca ma confrunt cu aceeasi situatie si e vb de amenda pt rovinieta si din pacate procesul nu l-am castigat .Ms.
A comentat yoyuuu (2,460 puncte) acum 10 ani Amenda pentru rovinieta de 3 ori am avut si am castigat la fel si pentru parcare si pentru radar ! Eu am castigat pe toate si nu le-am platit ! Cand o sa il dau in judecata am sa ii cer si daune !
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Nu ai ce sa ii mai faci . Trebuia sa ii scrii pe spate instrainat catre plus data cand iai vanduto .daca faceai asta in 30 zile trebuia sa o inscrie . Si daca il oprea politia peste 30 zile ii lua numerele si talonu . Nu ai facut contract v-c?
0 voturi
A raspuns daniyu (15,830 puncte) acum 10 ani c-v il am inca nu e expirat

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani cauta masina ! prin parcare pe undeva pe unde sta el ! si ii iei nr de pe ia ! sa vezi ca a puso apoi ! o sa te caute sa ii scoti altele si ii spui ca nu ca nu te intereseaza ca masina nu mai e a ta , ai vandut o ! sau ii ceri 1000 euro sa scoti altele !! eu asa as face in situatia ta ! pt ca asa merita ca e nesimtit !

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare