4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > Daca un vanzator imi ofera gar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Daca un vanzator imi ofera garantie si factura, pe un bec xenon philips, e original sau e replica ?

Vreau sa imi iau o pereche de becuri xenon philips d3s xenstart la cel mai bun pret, dar sa fie originale, cum aflu daca sunt sau nu originale ?

Va multumesc !

Am audi a4 b8 din 2010 cu xenoane din fabrica, un bec philips la repr. Ma costa 100 € becul, si trebuie sa le schimb peamandoua deci 200 € setul, de altfel am gasit un set la 120 € pe net si unul la 80 €, toate trei philips xenstart cu factura si garantie. Nu vreau sa ma tina 10 ani, ci doar 2, philips recomanda schimbarea lor dupa 2 ani.
A intrebat Gabrielne (1,970 puncte) acum 11 ani in categoria AUDI

editat de Gabrielne acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani poate sa fie si una si alta, vanzatorul e obligat sa-ti ofere garantie+factura la cumprarea oricarui produs. Daca in garantie iti mai ofera si centrele de service philips, poate e original...
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani Tot ce inseamna xenon aftermarket este fabricat in china indiferent de pret!! Xenon original nu gasesti decat la reprezentanta si mai mult ca sigur nu vrei sa dai atatia bani!!! Asa ca parerea mea pune-ti ceva decent ca oricm mai mult de 2-3 ani nu merg indiferent de marca!

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani 2-3 ani??? argumenteaza!!! cu fabricat in china poate ca sunt de acord...
A comentat cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani adica ca tot ce e facut in china tine cat ai garatie plus cateva luni si dupa incep sa faca figurii!
0 voturi
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani xenon original gasesti doar din fabrica sau in reprezentanta ... la cele aftermarket oricine iti da garantie te duci la el si cumperi chiar daca e putin mai scump, nu uita sunt niste becuri, poti sa le cumperi azi si peste cateva zile sa se arda sau sa te tina o viata, toti vreti sa cumparati becuri care sa tina 100 de ani... presupunand ca ai cumparat deja faruri cu lupa care sunt cateva sute de euro iti permiti sa dai 100 de euro la 2-3 ani sa-ti schimbi becurile ...
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani

editat de tm30amp acum 11 ani

Fratilor!!! mie, cand mi-am instalat kit-ul mi s-au garantat in scris 2000 de ore de functionare si mi s-a spus ca becurile tin de fapt pana la 4000 de ore. Deci durata de viata nu se calculeaza nici in zile, nici in ani, ci in ore de functionare.
eu am becurile pe masina de 5 ani(tot philips, Poate Originale) si le folosesc zi de zi(cel putin pozitiile merg atat cat merge si masina) si am facuti aprox. 90.000 km in 5 ani... asa ca, zic eu, merita sa-ti pui philips, si odata la 3-4-5 ani sa mai schimbi un bec, tinand cont ca inainte de a avea xenon, schimbam un bec odata la 3-4 luni.