4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > De ce Motorul nu functioneaza ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce Motorul nu functioneaza cum trebuie Audi A3 8L 1.6?

Am un audi a3 1.6 8L cumparata acum 2 ani din germania masina a mers perfect pana cand i-am spart baia de ulei si i-am blocat si motorul mergand fara ulei in motor. Am cumparat bloc motor, am schimbat supapele si am rectificat chiuloasa si motorul merge cu intreruperi cand il accelerez , daca accelerez usor motorul merge "bine" pana la 5000rotatii dupa care intrerupe. I-am facut test nu arata nici o eroare, i-am schimbat set bujii + fise noi in zadar, am schimbat bobina de inductie tot degeaba, am verificat injectoarele si functioneaza cum trebuie. Un  prieten mi-a spus ca poate sa fie din pompa de benzina sa nu bage cum trebuie , mai ramane sa incerc si asta. Care ar putea fi problema ? Multumesc mult !
A intrebat hateforlove91 (370 puncte) acum 10 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Log in mers pentru verificarea problemelor de natura electrica/electronica,posibil defect mecanic pentru 5000rpm plus.
Posibil sa fie ceva montat gresit(tachetii sunt mecanici sau hidraulici?),nestrans la cuplul de forta indicat.

Comentarii:

A comentat hateforlove91 (370 puncte) acum 10 ani Multumesc mult pentru raspuns.
A comentat hateforlove91 (370 puncte) acum 10 ani Apropo stefan.angelo am intrebat baiatul care se ocupa de masina si a spus ca nu are tacheti... eu nu ma pricep foarte bine la mecanica dar baiatul mi-a spus ce sa intreb pe forum pentru mai multe idei :) Multumesc
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Ori tipul e cu putina experienta,ori nu stie sa se exprime.Orice masina are tacheti,in cazul tau a vrut sa spuna ca sunt hidraulici si isi fac treaba singuri(trebuie sa pape si ulei bun).
Daca e bun totul in chiuloasa,sunt de verificat pistoane/biele/cuzineti.In continuare necesar log in mers,posibil doar vreun senzor care nu isi mai face treaba corect la turatia aia sau chiar alimentarea cu probleme(pompa,sorb filtru conducte).
A comentat hateforlove91 (370 puncte) acum 10 ani

editat de hateforlove91 acum 10 ani

Da Stefan asta a vrut sa spuna , chiuloasa a fost rectificata recent si schimbate supapele cu semeringuri , blocul motor a fost cumparat second hand. Motorul nu merge bine deloc , doar daca accelerez foarte usor ajunge pana la 5000 Rpm. Multumesc pentru raspuns
A comentat hateforlove91 (370 puncte) acum 10 ani salut Stefan , am revenit cu un video poate ai vreo idee : http://www.youtube.com/watch?v=I5AJHyy6l84&feature=youtu.be

Alte raspunsuri: (1)

–5 voturi
A raspuns caras_cu_barba (1,240 puncte) acum 10 ani pentru ca e audi si asta spune tot .. schimba gunoiu asta de masina

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Tu cu ce te lauzi mestere,vad ca le ai cu d-ale masinilor..vreun sleeper de 1,2 ceva?
A comentat caras_cu_barba (1,240 puncte) acum 10 ani Nu tataie .. conduc un infinity g35  2005  -- il am si de vanzare daca te intereseaza ..    e full alba -  e pe america - il am ieftin tare daca te intereseaza ca e urgent -- il gasesti pe calarasi daca mai e valabil anuntu -- pe auto vit -- dar daca te intereseaza pretul este mult mai mic ca !
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Fiecare cu ce isi permite....vi tu repede si comentezi ca are masina gunoi...a ta e mai smechera si e tomberon inseamna.
A comentat caras_cu_barba (1,240 puncte) acum 10 ani audi sunt masini proaste - se strica repede doar frumusete e de ele ... si masinutza mea vezi k o am de vreun 1 an si cv .. si daca iti arat facturile de pe piese sa`r putea sa te sperii --!!!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani No need thx..pentru cati membri are familia mea si pentru cat de greu se gaseste un loc de parcare,prefer un 2 locuri cu portbagaj de 30 de litri.
A comentat caras_cu_barba (1,240 puncte) acum 10 ani NU NEAPARAT PENTRU TINE .. ---- PENTRU MEMBRI DE PE AICI .. TOTUSI ESTE PE 4TUNING .. SI MASINA MEA NU SE GASESTE LA ORICE COLTZ ----
A comentat hateforlove91 (370 puncte) acum 10 ani Bravo mosule , fiecare dupa posibilitati. Eu am muncit o vara intreaga in germania pentru masina asta si 600 euro daca aveam multi bani fii sigur ca nu ma mai chinuiam sa o fac si imi luam una noua.