4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > de ce se tureaza prea mult atu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce se tureaza prea mult atunci cand o calc mai tare????

atunci cand o calc putin mai tare se tureaza cam mult adik face destul de mult zgomot si nici nu prea fuge  ....ambreaju este schimbat ...turbina este reconditionata ....ulei nu-mi manaca ce ar mai putea fi???
A intrebat diabolic (1,240 puncte) acum 11 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Despre ce "utilaj" este vorba ?

Comentarii:

A comentat diabolic (1,240 puncte) acum 11 ani scuze ...un audi a4 2003 1.9 tdi
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Trebe facut un log in mers cu vag-com si  vei stii care e problema.Asa fara sa stiu nimic ma gandesc ca e obosit debitmetrul....daca zici ca turbo e ok, o calci si nu fuge cum ar trebui.Oricum trebuie diagnoza inainte de toate.
Nu inteleg ce vrei sa spui prin: ".....cand o calc putin mai tare se tureaza cam mult adik face destul de mult zgomot si nici nu prea fuge  ...."
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani daca turatia motorului creste foarte repede si viteza nu creste iti patineaza ambreiajul.  nu e o regula daca l-ai schimbat sa si mearga perfect. posibil sa nu fi fost montat corect sau sa ai ceva probleme cu el, mai ales ca ai zis mai jos ca iti tremura la plecare(semn de volanta stricata)
e clar ca ceva acolo nu merge cum trebuie, sau cei de la service nu ti-au pus toate piesele noi. ai stat langa ei?

Comentarii:

A comentat diabolic (1,240 puncte) acum 11 ani am mecanicu personal...si am fost langa el da ...dupa ce mia montat  ambreiaju volanta ca am schimbat tot chitu  mi-a mers perfect vreo 3000 de km dupa care face ce am zis mai sus....in legatura cu ambreaiju pedala este fff moale tine fff jos nu-mi bate in pedala totul eset k....
0 voturi
A raspuns diabolic (1,240 puncte) acum 11 ani

editat de diabolic acum 11 ani

adik vreau sa zic ca se tureaza prea mult ptr cat o calc eu  adik zgomotu din 2500 de ture ar trebui sal faca de la 3000 in sus....si nu fuge cum ar trebui sa fuga adik cum fugea dupa ce i-am schimbat kitu ambreiaj volanta placa.....mecanicu mi-a zis ca sar putea sa fie din geometria de la turbina ca nu mi-au reconditionata astia bn si tre sa o trimit iar .....