4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > Intrebare GPL?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Intrebare GPL?

Se poate pune o instalatie gpl pe un a4 b5 adr pt injectie multipunct gen cea de pe espero sau cielo sau trebuie neaparat secventiala nu doresc sa achizitionez una datorita costurilor destul de mari pe care le are o instalatie secventiala fata de una normala multipunct
A intrebat Corszilla (10,690 puncte) acum 11 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Se poate monta , dar nu este la fel de eficienta ca o instalatie secventiala.

Comentarii:

A comentat Corszilla (10,690 puncte) acum 11 ani ce inseamna eficienta sincer nu imi pare rau daca consumul este cu 2 3 litri mai mare decat cea secventiala oricum am avut mare grija de masina ii curat injectoare clapate acceleratie admisie odata la 10 15 mii de km consumul nu este mare pe benzina mai mult de 10 nu imi ia  chiar daca ma dau la ea insa vreau un consum putin mai mic. Deci se poate una normala cu trecere pe gpl manuala ?
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani La motoarele mai uzate poate aparea aprindere pe admisie , ce se soldeaza cu bubuituri si tuburi sarite.La acest tip de instalatii e bine sa se monteze o supapa pe carcasa filtrului de aer.
La acest tip de injectie de GPL apar adesea malfunctii pe partea dozorului , ingheata duzele sau se durifica membrana.