4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > Masina de epoca...?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Masina de epoca...?

Am si eu o nelamurire legat de treaba asta cu masina de epoca.Deci am un Audi de prin 81,mai exact un Audi80 B2,si la ora actuala masina este radiata.Treaba este cam complicata deoarece motorul de pe ea nu este trecut in acte.Motorul acesta este praf,de aceea vreau sa ii pun altul,pe care sa il si trec in actele masinii sa fie totul ok.Acum ma gandeam,daca motorul pe care il voi pune,sa zic ca va fi un V8 4.2 pot sa o imatriculez pe motorul acesta si tot o data sa beneficiez de avantajele de masina de epoca?sau trebuie sa pun un motor care sa fie pe lista de motorizari al acestui model?

Va multumesc ptr.raspunsuri.
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Intra aici si afli detalii exacte,din ce stiu eu trebuie sa aiba toate piesele originale si care au fost montate pe caroseria respectiva.
http://www.retromobil.ro/
+1 vot
A raspuns fane58 (2,980 puncte) acum 12 ani motorul trebuie sa fie exact cu initialele de pe cel original, mai exact literele de pe blocul motor acestea le vezi inaintea seriei , este ff vizibil , daca nu gasesti acelasi motor in stare de functionare, ceea ce m-as mira, poti face omologare ARTIZANALA , nu stiu daca reenteaza , costa mult de tot , poti afla de la R.A.R. ,deci sfatul meu e sa nu te gandesti la motor V8, sau mai stiu eu ca te va costa mult de tot...
+1 vot
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani trebe sa pui un motor asemanator celui care a fost original trebe omologat iar ca sati intre la masina de epoca trebe sa ai 30 de ani de la incetarea productiei acelui model si prea multe avantaje nu ai esti scutit de impozit  de rovinieta parca si mai e cv  dar nu mai stiu exact
–2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani pt a fi declarata masina de epoca trebuia sa aiba 30 de ani de la  data fabricatiei,iar ca masina ta sa fie declarata una de epoca trebuie montat un motor din gama de motoare pe care audi 80 le avea pe vremea aceea.
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Un Audi 80 din '81 nu e masina de epoca, e o coaja. Eventual coaja V8.