4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > Nu imi suna cand uit farurile ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu imi suna cand uit farurile aprinse si scot cheia?

Dece cand e motorul oprit si am farurile aprinse si deschid portiera nu imi suna nimic ar fi ceva de programat din centralina sau e alt ceva? Si la clima care o am imi este mancat un pic din numere in partea de jos si cand e cald afara (tip 28 de grade) imi arata lângă numere si scris TEMP pentru cam un minunt si dupa aia dispare vedeți fotografiile?va multumesc Toate astea se întâmpla la un AUDI A4 din 2004 brek!

Imagini atasate

A intrebat Visilean (720 puncte) acum 10 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 10 ani pentru avertizare pot fi doua cauze: ti s-a dus actuatorul din portiera sau buzzer-ul (daca se aude avertizarea cand ramai pe rosu merge), cat despre display majoritatea il schimba deci nu cred ca este vreo rezolvare ori nu renteaza sa-l faci ...
0 voturi
A raspuns Visilean (720 puncte) acum 10 ani Sincer de cand o am o data am rămas pe roșu si nu mia aduc aminte daca suna cineva mia zis ca as puteaua programa din centralina (cei ăla buzzer)
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Buzzerul e difuzorul mic care iti reda avertizarile sonor.Daca iti bipuie si in alte situatii decat faruri aprinse cu motor oprit,atunci e bun dar nu primeste curent sau semnal.Toate astea sunt din cauza modulului comfort,el se ocupa de tot sistemul.
In legatura cu climatizarea,cea mai comuna problema e un contact imperfect la panoul ei sau display-ul care are contactele oxidate.Intai se verifica si daca e totul in regula atunci se schimba.
0 voturi
A raspuns Visilean (720 puncte) acum 10 ani Da am înțeles mersi pentru răspuns!