4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > Parere audi a6 ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Parere audi a6 ?

Ce parere aveti de audiurile de prin 98-99 a6 mai ales cele cu motor de 2,3 2,4 2,5 simplu sau v6 benzina sau motorina,mi se par masini destul de puternice si gasesti la 2 mi si ceva inscrise si bune,ce parere aveti daca sunt ceva posesori va rog sa imi spuneti parerea,si la 2 mi si ceva de euro ce masina mai buna as putea lua si sa aiba ceva putere ?
A intrebat allmymoney097 (930 puncte) acum 8 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 8 ani Buna nu vei gasi , eventual una in care sa mai bagi o roaba de bani . E masina premium , chiar daca e veche  , deci cu intretinere pe masura ( servisare/ piese mai scumpe ) .
+2 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Daca tu crezi ca e buna la 2500 euro si vreo 400.000 km no problem.Cred ca intentionezi sa o treci pe Bulgaria ca motoarele astea de obicei soarta asta o au.Inscrisa la banii astia gasesti o tigaie,nici macar Tefal.Hartanita,fugarita si rupta prin toate partile esentiale.La 2500 euro masina buna nu vei gasi decat foarte greu si vei gasi doar din clasa mica nu premium,nici macar medie.Putere au toate ca-i 70 sau 245 cp asta-i alta treaba.Daca nu te intereseaza alte lucruri doar marca si puterea sunt cateva BMW 740 din 97-03 pe Bulgaria in preturi de pana in 2000 euro.Dar sincer as lua un Grande Punto din 2010 decat o tigaie premium.Your choice.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 8 ani salut ! cred ca o sa gasesti si ceva bun , dar cum sa spus mai sus mai multe rupte decat bune ! ceva adus recent din germania , austria etc as lua , dar nu ceva inmatriculat la noi ca alea sunt terminate ! si eu as evita 2,5 tdi si hidramata , un benzinar cu manuala as lua fara probleme mai ales sa fie adus de afara ( gen nr rosii ) , mai dai 500 o bagi pe bg si esti sef ! asta este parerea mea ( ca si eu m am gandit la masina asta )!