4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > problema la turbo?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema la turbo?

sal baieti am un audi a4 19tdi 66kw 90 cp an fab95 momentan nu este inmatriculat si vreau sal inscriu intrun fel  astept parerile voastre se merita sal inmatriculez sau nu eu sunt foarte dezamagit de el de ceva vreme mia facut figuri turbo imi intra turbo de la 1000de ture si daca ii dau in gura la 2500 ture se opreste turbo dar nu tot timpul am duso la un servis autorizat mia bagato pe testar si a zis ca trebuie curatat turbo iam lasato acolo o zi sal desfaca si sal curete ma luat 250lei cu tot cu testar o saptamana nam mai avut treaba cu ea si acuma iar aceasi poveste am duso iar la meserias tot acolo si a zis ca chiar nu stie na mai intalnit asa ceva ,mentionez ca am bagato iar  pe testar  avea 2erosi lea sters si nu a mai aparut nimic .ceva pareri???multumesc
A intrebat leebada (380 puncte) acum 10 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Ce erori ?  S-au nu au fost verificate , sterse doar in "orb". Daca -i asa nu e de mirare ca nu stiu ce are.

Comentarii:

A comentat leebada (380 puncte) acum 10 ani era o eroaere la o supapa care na deschis meseriasul lea facut poza cu tel si lea sters a pornit iar masina de vreo 3sau 4ori si ia facut lioar testaru si a zis ca nu mai apare nimic!!

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare