4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > tremurat la 70km audi a4?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Tremurat la 70km audi a4?

la multi ani tuturor  romanilor.....

salut..audi a4 2.5 v6 quattro 180cv an 2004 bau

de putin timp mam intors in tara pt sarbatori tot bn si frumos ,dupa 2 zile de mers in ro am observat ca masina a inceput sa tremure cand si cand la o viteza de aproximativ 100km dupa care sa agravat ,acuma abia ajunge 70km tremura foarte tare (echilibrare roti facuta inainte de plecare )mam cam speriat si am duso la service audi din galati sai faca o verificare mecanica ,cei de acolo au urcato pe rampa sau uitat un pic la ea dupa care verdictul a fost ca am toate bucsele ,pivoti ,capete,de bara ....uzurate  si asta ar fi problema tremurari masini.

e posibil ca asta sa fie cauza ?avand in vedere ca cei de la audi nu iau facut un test pe strada

(fratele meu are un passat din 97 are toate bratele ,bucse pivoti tot mai pe scurt duse este adevarat ca face  ceva zgomat la plecare si franare dar nu tremura )

sa mai confruntat cineva cu asa ceva ?

vreau sa precizes ca sa platit peste 200 de ron pt verificare

va multumesc........si un an nou fericit
A intrebat ichimandrey (670 puncte) acum 9 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani la un bmw am patit la fel ! dar aveam mecanica( pivoti , capete de bara , etc ) dusa , adica si cand treceam peste un canal troncanea toata , iar la viteza ( nu mai stiu acum 60-90 km ) incepea sa trepideze volanul chiar foarte rau ! dat ti am spus , era masina varza ! eu zic sa mai verifici rotie , poate a cazut un plumb sau ai lovit o janta la intoarcerea in tara ! dar daca ai mecanica uzata trebuie sa se auda zgomote ( troncaneli , joc in volan , etc sti tu...) cand treci si peste gauri , denivelari ! cand te lasa mecanica incepe sa troncane , se aud zgomote pe la roti apoi in ultima faza trepideaza volanul la viteze mai mari !!!normal ar fi de la roti , dezechilibrate sau lovite ! apoi daca rotile sunt ok nu ramane decat mecanica de schimbat !! asta ar fi parerea mea ! cat despre cei 200 ron pt verificare mi se pare cam mult ! acum fiecare are pretul lui dar nu trebuie sa uiti ca in romania la service  se schimba piese care sunt bune , sau nu se schimba deloc si zic ca au fost schimbate , se baga in ele in general ! plus preturi mai mari la cei ce vin din strainatate sub pretextul " lasa ba ca are bani !!!! nu vezi are audi !!!"
0 voturi
A raspuns ichimandrey (670 puncte) acum 9 ani cum am zis si mai sus fratele meu are un passat dar ala e varza deci bate troncane face de toate dar nu vibreaza sau tremura  ,oricum am sa ma duc sai fac din nou verificarea la roti .
multumesc mult speram sa fie doar asta
multumesc